January 9, 2012

kadang kdang risau jugak.


assalamualaikum, realiti hidup ni kadangkala menakutkan. tapi bila fikir balik semua tu dah ketentuan ALLAH. una follow twitter dahlia teck. she's beautiful. i didnt mean to say that elia do not beautiful. she's more beautiful . una menulis ni bukan nak bergossip nak menuduh siapa salah siapa betul. we're not in their shoes right? takut dnegan hubungan cinta. risau cinta lama-lama tak jadi apa. betul ke lelaki cepat lupa diri bila dah jumpa yang lebih cantik? lebih skinny,?
memang fitrah manusia suka tengok yang cantik, yang hensem. untuk terus setia atau meninggalkan kekasih demi yang baru . RISAU si dia akan jadi begitu.
i have trust issues. kami akan berjauhan start bulan 4 ni. rasa lain. dah biasa hari hari jumpa. 4 tahun dah bersama sejak sekolah menengah . tapi macam biasalah  una ni degil sikit,kuat merajuk, cemburu, bla bla bla, manja , keras kepala.. bla bla ego. una mengaku semua tu. dia pulak mempercayai  cuma dia terlalu banyak habiskan masa depan pc untuk games.


kadangkala tengok facebook dia yang macam mayat hidup tu, dia tak suka online
friend request dia semua una yang approve.  ada perempuan cantik2 sikit add dah asah kapak dah. serius... T-T
una tak cukup cantik, tak cukup baik,  una gemuk .
bila tengok sana sini orang putus, rasa macam takutttttt sangat.
hidup ni bukannya mudah.
buat masa sekarang kami okay,masih mesra
masih macam bestfriend, couple 
 cuma takut hati dia berubah.


p/s: you dont know what will happen next .

Post a Comment