January 5, 2012

i never forget you


hari ini sedikit penat ada 3 kelas  sebab hari lain agak lapang dan tak sepadat hari ini
walau apa pun una gembira sebab segalanya berjalan lancar.alhamdulillah syukur.
hari ni birthday kawan lama una nama dia syammira syamsir cantik nama dia kan?
se cantik kawannya tuannya
*sila abaikan tuan blog ni memang tengah mengada-ngada*




cik syammira yang kiut ni una panggil sam je .
dulu masa kat teknik kami satu kelas
4 kejuruteraan mekanikal 2.
dia antara yang genius. seriously.
LK dia selalu dapat 100%.
kalau ada apa -apa exam dia relax saja.
she was texting her bf in the middle of night.
masa tu una tak ada bf so una tak text sapa-sapa.
 dia mix malaysian indonesian
ayah dia indonesian mak dia malaysian.


so nak ucapkan selamat menyambut ulangtahun kelahiran yang ke 21 tahun sam
i miss you so much.
since una pindah dari teknik tu masa tingkatan 5, una dah tak jumpa dia lagi.
dia busy una pun busy. terjumpa balik pun gara -gara facebook.



p/s: i never forget my friends .


Post a Comment