October 2, 2014

new presentative yang garang macam singa

Hai , assalamualaikum.

Harini hari paling sibuk dan merisaukan hati aku. 
We have here our new sime darby representative. 
bad news is.. Dia seorang perempuan.
Korang tahu je la perempuan punya cerewet macam mana.
Dia semak semuaaaaaa . Dia go through every pages . Dah la pagi tadi kena reject dengan
Resident engineer. So terpaksa buat pembetulan. Dan pembetulan tu pulak buat the reports looks like roti kirai. Just now she's commenting about our RFI which is fine ,  that was a minor mistake. Tapi dia punya dah macam singa lapar. Tak dapat nak bayang macam mana kalau dia marah pasal our progress and claim plak.

Masa cepatlah berlalu tak sabar nak balik ni,


P/s : selamat menyambut hari raya aidiladha korang!
Post a Comment