September 29, 2014

Lunch Treat Di Nandos Setia City Mall




Hai Assalamualaikum,

Harini kali pertama aku merasai hidangan yang terdapat di Nando's. Walaupun Selalu 
sangat lalu tapi tak pernah  terdetik di hati nak cuba makan. Harini kebetulan berkesempatan merasai sendiri. Sedap ke nando's ni? Alang alang Project Manager aku baik hati nak belanja kami. So aku pilih Nando's. Tanpa membuang masa , jom layan layan gamabr sambil layan gambar aku akan ceritalah serba sikit pasal Nando's ni .


Tudung biru tu officemate aku  . Dia engineer site kami yang muka tersengih tangkap gambar tu lah project manager kami. Yang bermisai kemas tu pulak Our Consultant. Apa yang kitorang buat sekarang ini adalah salah satu skop kerja jugak tau Iaitu entertaint our consultant and client. Tapi kali ni client tak ikut . so cuma ada kami ( the main contractor itself and our consultant)

ini adalah apa yang aku order untuk diri sendiri. 1/4 chicken extreme hot peri peri . Untuk side dishes aku pilih wedges and Coleslaw. Air pulak aku ambik grapefruit passion.Aku kasi dishes ni 5 star. Kenalah dengan jiwa aku
yang sangat sangat sukakan spicy food.


Environment bagus, sangat cantik dan bersih. Sesuai la untuk orang orang yang suka tempat yang tenang macam ni.
Again .. This environment is to die for. Ni kalau letak kepala 5 minit boleh terlelap tau. 
A close up view on my dishes. Semua sedap especially the coleslaw. lupa nak ambik gambar botol sos dia yang unique tu.
B
e extra cautious masa pilih sos dia. Kebanyakannya  memang sangat sangat pedas. Aku yang memang suka pedas pun boleh kata pedas. So hati hati okay.




Price ?

Boleh jadi agak mahal kalau kita bawak family. atau makan ramai ramai. Got tax here and there but worth the experience and taste. Kami kena rm200 for 5 person. Budget rm40 macam tu la. itupun sebab ada yang tambah nasi and desert .


RM18.90 (excluding tax for my meal)
RM8.90 ( excluding tax for my drink)

So untuk aku punya sahaja sudah rm 27.80 (exclude tax)

Tax taklah mahal sangat for per person. Kalau nak pergi 2 orang rm60 should be more than enough.


so lepas ni boleh la makan nando's lagi. Oh ya bagi movie buff yang sering ke gsc.sekarang kalau anda pergi ke kaunter popcorn dan membeli apa apa jenis combo, anda akan dapat satu voucher nando's .

Buy 2 free 1. so far aku belum guna lagi. lepas ni boleh lah guna



P/s: Like fanpage blog kalau sudi and tinggalkan komen anda :*


TILL NEXT ENTRY

Post a Comment

FENTY BEAUTY BY RIHANNA REVIEW

           hi guys harini aku nak update sikit pasal satu make up brand yang tengah hot giler diperkatakan masyarakat umum. tak lain ...