May 21, 2016

faham ke tak faham?





ola people.

harini aku rasa disakat sampai menangis oleh si gila shyafiq and tara. mati mati aku ingat phone kesayangan aku dah hilang . bila shafiq nampak aku dah start nangis baru reti nak pulangkan phone aku balik. tak pasal pasal tara kena bising. bila ingat balik kelakar la pulak. haish sabar je la nasib baik aku sayangkan korang kalau tak putus kawan! hahahaha 


oh ye sejak dua menjak ni emosi aku ak berapa stabil sikit. kekadang tu happy , sedih . biasalah manusia ni hidup ada pressure kan. aku tak suka orang pressure aku sebenarnya. aku rasa macam segala keputusan pasal hidup aku patut di tangan aku bukan orang lain sebab aku pun selama ni tak masuk campur hal peribadi orang. so equal lah kan ?


bab kerja pulak makin lama makin banyak aku belajar. bila aku tanya shyafiq dia kata ada banyak benda dia tak ajar aku lagi. fokus aku sekarang nak pick up sebanyak mana ilmu yang boleh dari mamat tu since dia ni perfectionist tahap dewa so banyaklah benda dia tahu. aku ni karang ikut kepala aku memang lingkup la bussiness nanti. 



aku harap aku lama la kat taman tun sebab haritu aku jumpa encik raden dia macam nak suruh aku pindah je. tak tahu la dia berbasa basi ke memang dia nak aku pindah bila outlet bukak. haritu masa aku jumpa om rimash pun dia macam nak suruh aku pergi area dekat rumah aku. aihhh susah cenni .


aku harap aku stay ar situ . banyak benda tak belajar lagi ni. kalau dah pandai nak pindah takpe. 


okay bye .. mesti korang tak paham apa aku merepek kan?



kalau aku pun tak paham diri sendiri, tak payahlah pura pura paham aku pulak






Post a Comment