Skip to main content

christmas wishlist?






before anyone bashing me for celebrating christmas, i'd like to say that i am not celebrating,i am just enjoying good sales during christmas . now that is a huge different huh?

i've seen a lot of negative comments around social media especially among my muslim friend and i felt  guilty and ashamed. we are living in  diverse world. For being a part of  religion who speaks a lot about peace, that kind of behaviour is not acceptable. IT'S LIKE I WANT PEACE YO FAM, BUT I HAVE TO HURT YOUR FEELING A BIT SO YOU KNOW HOW TO RESPECT ME.


that's not gonna work. yup seriously.

okay , because i have no time to talk much since it's 2 am already, let's get to the real topic.



duh ... i am not even started yet. and it's FREAKING 2 AM!!!


err okay back to my wishlist.


1)body goals. this is somehow kinda basi cause i talked about it like thousand times already and  i don't want the excitement goes away. so i'll keep that to myself. 

2)i want new watches. yup that wasn't a mistake. i really wanted multiple type of watches. i am collector ya know. i like to have different type of watches , like dw,baby g,fossil, 

3) new sport shoes .i freaking love nike and puma as well. i really wanted a new kick. i like ombre kinda shoes but the colour needed to be either purple to maroon or turquoise to blue. i am such a weirdo. please don't hesitate to say that. yup i know.. XD

4) i wanted all numa series from tudungpeople. i know that numa collection probably out of stock 
allready since it was out years ago. but i still believe in magic . i shall pujuk faz to jual balik numa. 
i know some of you guys might say.. "weh beli je la shawl lain murah kot. sama je" .. no people.. no..
NUMA is the piece of shawl ever made.their material is like da bomb dot com. i feels like to borong as much as i could . a few pieces of black shawl (for work purposes) and the other should be my fav colour.

5)flawless skin. this is indeed every girls dream. hands down..

6)made more money so i could shop more.









Post a Comment

Popular posts from this blog

Product Review : Laneige BB Cushion

Salam , hai


sabtu lepas, aku pergi ambik barang dekat rumah lama which is dekat dengan setia city mall. Mama
pulak kebetulan nak beli bb cream baru and kawan dia cadangkan beli bb cushion dari laneige .Dan kebetulan jugak cousin cousin aku pun pakai laneige ni . Sambil menyelam minum air la katakan . alang alang mama nak beli barang so kami singgah la tempat wajib lepak aku setiap minggu sepanjang aku menetap dekat situ dulu. Mana lagi kalau bukan setia city mall! Sampai je kitorang terus masuk parkson dan cari counter laneige. So mama pun dah try , mama nak beli yang whitening and moisturizing ni tapi stock dah habis! sebabkan bb cushion ni ada 2 jenis whitening and moisturizing dan pore filler untuk kulit bermasalah. dan cuma pore filler je ada stock waktu tu. Aku cakaplah kat mama, ambik jelah nanti lain kali kita beli yang lain.ini pun okay gak mama. macam aku pulak yang kerja kat situ.. bukannya aku dapat komisyen pun. hekeleh sangat!. Budak jaga counter tu senyum je .. senang kerj…

kisah benar : spirit of the coin antara seronok dan bala.

siapa yang belum tonton video kat atas boleh tengok dulu. bercakap tentang spirit coin budak-budak yang lahir sekitar 90 an mesti tahu. sebab spirit coin agak famous satu ketika dulu, sampai  macam jadi trend dan "kebanggaan" budak-budak sekarang tak tahu mungkin, sebab sekarang orang main gadjet je.jadi sekarang ni apa yang aku nak cerita ialah realiti dan kisah benar dari pengalaman aku sendiri. waktu zaman kanak-kanak aku, aku pun teruja nak main benda ni, sehinggalah satu ketika sepupuku balik  bercuti di kampung, aku memang 24/7 di sana sebab aku tinggal dengan opah. kami rahsiakan dari parents, aku ''pinjam'' duit syiling lama opah, dimana bentuknya lebih kurang macam video kat atas ni. opah tak tahu pun aku pinjam sebenarnya
masa tu petang, kami rancang nak main di tengah malam dimana semua orang dalam rumah tu dah tidur. rumah opah aku ni, dua tingkat bahagian bawah besar dan selalu guna,bahagian atas jarang. untuk pengetahuan korang dekat atas tu ada sa…

Pengalaman membeli dari Goshop 2

assalamualaikum , hai 
haritu aku adalah belikan magic saw set untuk atuk aku sebab dia teringin benda tu.(rujuk entry ini)aku order 25 mac and barang tu sampai on my birthday which is 27 mac  1991 wohoo. esoknya atuk terus datang rumah aku ditemani cousin aku untuk ambik barang dia tu. oleh sebab dia berpuas hati dengan servis dari goshop ni tadi dia dengan senang hatinya nak  order item lain plak. sebagai cucu mithali *konon* aku pun tolonglah belikan . kali ni dia nak chefline chocowine frying pan. harga dia tak mahal pun rm 299 termasuk Gst and dia ada 5 pan . Free delivery lagi tu.


so apa tunggu lagi pergi beli cepat!  :D










macam biasa kalau nak order sign up dulu kat website senang sikit nak trace barang . bila post bila sampai. previous item aku beli gdex yang hantar dapat je tracking number aku boleh track terus and service dia memang cepat. tapi lebih baik jangan expect melampau lampau kau bagilah masa dalam 2,3 hari . inshaallah sampailah barang tu. :D

P/s: ini bukan entry berbayar…