Skip to main content

a guy of my dream?






aku selalu berangan nak ada "teman" yang selalu teman aku kemana mana. i mean yelah soulmate. 
soulmate yang boleh layan kepala gila aku . pergi travel dengan aku. smarter than me in every way sebab aku ni. hmm agak... agak clumsy.

urm , yeah.. clumsy. benda yang aku benci pasal diri sendiri sampai sekarang. mungkin aku dah patut kurangkan sikap aku yang tu.. clumsy ni merugikan guys. 


hmm cakap pasal significant other. aku selalu berangan nak lelaki yang boleh dengar .
i mean mampu mendengar masalah aku tanpa berlaku apa apa insiden gaduh gaduh. it's tiring man.

kau bayangkan kau tengah cerita masalah kau and your boyfriend starts the arguing things, makes you feel that you are so stupid you can;t even handle that damn things. 


pastu kau pun give up nak cerita apa apa . kan?


all i want is just a guy yang willing to listen to me, pandang aku dengan senyum yang menenangkan. he doesn't have to be rich whatsoever. just a calm guy with a willingness to listen and ada effort untuk memajukan hidup dia. that's it.



urmm i don't know if this would make me look as a bad person , i must say that i didn;t find such guy....yet. 


i had a boyfriend once. we're good for 8 years until .. hmm actually i need to stop talking about this.


he was my bestfriend. he still is. my bestfriend...


we're good. we're good.

*gasp*



okay stop.

itu jelah aku nak share dari lubuk hati aku yang paling dalam (muntahsss)

now it's time to build on my career . get fit perhaps . 


GOD BLESS ME.



night :*

xoxo

UNA MN

Post a Comment

Popular posts from this blog

Product Review : Laneige BB Cushion

Salam , hai


sabtu lepas, aku pergi ambik barang dekat rumah lama which is dekat dengan setia city mall. Mama
pulak kebetulan nak beli bb cream baru and kawan dia cadangkan beli bb cushion dari laneige .Dan kebetulan jugak cousin cousin aku pun pakai laneige ni . Sambil menyelam minum air la katakan . alang alang mama nak beli barang so kami singgah la tempat wajib lepak aku setiap minggu sepanjang aku menetap dekat situ dulu. Mana lagi kalau bukan setia city mall! Sampai je kitorang terus masuk parkson dan cari counter laneige. So mama pun dah try , mama nak beli yang whitening and moisturizing ni tapi stock dah habis! sebabkan bb cushion ni ada 2 jenis whitening and moisturizing dan pore filler untuk kulit bermasalah. dan cuma pore filler je ada stock waktu tu. Aku cakaplah kat mama, ambik jelah nanti lain kali kita beli yang lain.ini pun okay gak mama. macam aku pulak yang kerja kat situ.. bukannya aku dapat komisyen pun. hekeleh sangat!. Budak jaga counter tu senyum je .. senang kerj…

kisah benar : spirit of the coin antara seronok dan bala.

siapa yang belum tonton video kat atas boleh tengok dulu. bercakap tentang spirit coin budak-budak yang lahir sekitar 90 an mesti tahu. sebab spirit coin agak famous satu ketika dulu, sampai  macam jadi trend dan "kebanggaan" budak-budak sekarang tak tahu mungkin, sebab sekarang orang main gadjet je.jadi sekarang ni apa yang aku nak cerita ialah realiti dan kisah benar dari pengalaman aku sendiri. waktu zaman kanak-kanak aku, aku pun teruja nak main benda ni, sehinggalah satu ketika sepupuku balik  bercuti di kampung, aku memang 24/7 di sana sebab aku tinggal dengan opah. kami rahsiakan dari parents, aku ''pinjam'' duit syiling lama opah, dimana bentuknya lebih kurang macam video kat atas ni. opah tak tahu pun aku pinjam sebenarnya
masa tu petang, kami rancang nak main di tengah malam dimana semua orang dalam rumah tu dah tidur. rumah opah aku ni, dua tingkat bahagian bawah besar dan selalu guna,bahagian atas jarang. untuk pengetahuan korang dekat atas tu ada sa…

Pengalaman membeli dari Goshop 2

assalamualaikum , hai 
haritu aku adalah belikan magic saw set untuk atuk aku sebab dia teringin benda tu.(rujuk entry ini)aku order 25 mac and barang tu sampai on my birthday which is 27 mac  1991 wohoo. esoknya atuk terus datang rumah aku ditemani cousin aku untuk ambik barang dia tu. oleh sebab dia berpuas hati dengan servis dari goshop ni tadi dia dengan senang hatinya nak  order item lain plak. sebagai cucu mithali *konon* aku pun tolonglah belikan . kali ni dia nak chefline chocowine frying pan. harga dia tak mahal pun rm 299 termasuk Gst and dia ada 5 pan . Free delivery lagi tu.


so apa tunggu lagi pergi beli cepat!  :D










macam biasa kalau nak order sign up dulu kat website senang sikit nak trace barang . bila post bila sampai. previous item aku beli gdex yang hantar dapat je tracking number aku boleh track terus and service dia memang cepat. tapi lebih baik jangan expect melampau lampau kau bagilah masa dalam 2,3 hari . inshaallah sampailah barang tu. :D

P/s: ini bukan entry berbayar…