March 13, 2012

bila sampai UTM semarak, berpeleseran dan terkinja2 ibarat aur dengan tebing

harini (sebenarnya semalam sebab dah pukul 1) una sudah selamat sampai ke hostel UTM semarak.. perjalanan dari kuantan ke KL taklah jauh mana cuma boring..
boring sangat sangat.

disinilah kami berada ;)

 sebab yang pertama bas bukan majid yang bawak. majid bawak budak-budak ukur ke melaka maka kami tak fun disebabkan pemandu tak sporting bukak lagu entah apa-apa mujurlah jugak dia pasang cd adnan sempit . tu pun boring jugak. hampess. -,-

ditambahkan lagi dengan keadaan diri sendiri yang  tak berapa nak sihat. semangat tu ada kesihatan tu tak ada dengan selesema batuk dan kahak.
demam mengejut ini berlaku sejak hari ahad haritu . tragis bukan?
 sebelum demam una mengalami sesak nafas . entaha apalah pantang yang una langgar kali ni una pun tak tahu . nasib orang berpenyakit. okay case closed tak mau cakap pasal tu.




yeah! disini ada alat senaman, dan wawa tengah try benda alah ni

wawa ko takpayah buat muka over sangat,
semua orang tahu pembohongan kita ketika ini,
nak berlakon tak pandai tak ada orang bersenam pakai seluar jeans -..-
 
una nak cakap yang una rasa macam terseronok . terhappy. tersuka
sebab pertama kafe kat sini lauk murah2,ayam besar, plus tak jauh dari KLCC.
cuma kurag best bilik air lah kena kongsi dengan bilik sebelah tak macam hostel kami dimana bilik air tak kongsi dengan siapa2 hehehe.tapi overall semua okayla ,
ada meja study , loker dia pun besar. nice nice! =D

tadi sempat menggedikkan diri dengan kawan ,tangkap gambar sebanyak mungkin barulah boleh beritahu satu dunia aku budak UTM woii! padahal~ hahaha
betulla kami memang under UTM.. walaupun kami ni franchais kami juga punya hati dan perasaan ;P


riang ria kekanak ribena *eh kekanak ke? mak budak?


okay ini kami yang batak lampu .
hahaha walaupun una kurang sihat itu bukanlah alasan untuk tidak memenuhi keinginan sanubari yang amat sukakan angin malam
walaupun diriku ini tahu bahawa angin malam dan demam tak dapat berkesedudukan  tapi diri ini tetap degil jua.
ah persetankan itu semua !
*tetiba*


p/s:masih ada 8 hari disini tengoklah next update lepas ni una cerita pasal apa pulak yer  ;)
Post a Comment