March 9, 2012

ini semua kenangan kita bersama part 2

hari ini 9/3/2012 . diam tak diam tak lama lagi final exam semester 6.
lagi sebulan tamatlah sudah pembelajaran di kolej ini. sungguh rasa sayu.
sayu yang tersayu sayuan sangat. eh betul ke ayat ni? ahhh lantak ah.

hmmmmmm rasanya baru semalam melangkah masuk ke kolej ikip ni.
baru sangat berkenalan, bergurau senda, bersepak terajang dengan sahabat taulan. eh tak tak una baik, sepak terajang tu tak ada..
dan bermacam macam kenangan manis pahit,getir dan petir yang  kami dah lalui. una tahu kengkadang pembaca dok muak juga ,
tak habis cerita pasal rasa sedih nak berpisah dengan kawan-kawan je .haha peduli?  =P


disebalik kejayaan kita,
wujudnya jasa mereka mereka ini. kan?


lecturer untuk DDA

DDA stands for ?
civil engineering =)

nanti bila kita dah berjaya jangan lupakan insan-insan ini

dari kiri,puan puteri juieta,puan shashmawarni,puan afzan,puan aziah(puan gee)dan satu2nya lecturer lelaki untuk kos DDA mr james alan vanderwaa.

rasanya memanglah tak puas , sebab manusia memang tak pernah puas.eh lari tajuk
lagi lagi bila kita dah sayangkan tempat tu, kawan-kawan kita.
kita rasa berat hati nak tinggalkan semua itu.
rasa nak menjerit-jerit je.
rasa menangis2 je.. menangislah. jangan bunuh diri sudah.
kadang-kadang rasa menyesal pula tak beli video camera.
boleh rakam saat manis kan?
hurm takpelah cukuplah una 'rakam' detik detik indah tu melalui blog ini.
mungkin lepas kita pergi makmal  kejuruteraan dekat UTM semarak nanti lebih banyak memori tercipta.
dan mungkin blog ini akan menjadi semakin sayu dari biasa untuk 30 hari mendatang...




credit to: cikwawa for this picture

dan mungkin bila nanti
kita kan bertemu lagi
seperti hari kelmarin  saat semua disini... =')


p/s: mungkin nanti, kita jumpa lagi.

Post a Comment