March 15, 2012

hari tergeli sepanjang satu minggu ewww ewww.! ;P

harini adalah hari yang paling eww sekali..
sebab harini lab kami kena main tanah.. 
bayangkan kami kena uli tanah umpma uli tepung..
 ewww ewwww *sambil buat muka gedik2 manja*
hahaha tak payah nak eeww eww sangat la timah..
=-='
so terima kasih kepada paan yang concern pasal una
tadi kena tumbuk2 tanah pakai tukul besar kemain tanah tu berdebu dan paan  telah mengambil alih tugas una sebab una ada lelah. so sweet ;P

so siap2 makmal balik beli souvenier ;)
tadaaaaaaaa~ inilah dia yang una mampu beli , kalau cukup duit una beli lagi
baju lain. serious rambang mata .O.o

BAJU JERSI BERKOLAR :RM33
TALI :RM3.50

sepanjang berada di UTM semarak tak kiralah di KSJ (kediaman siswa jaya)
kami tak pernah rasa terasing . student student kat sini dah terbiasa sangat gamaknya menerima tetamu dari luar. so senang nak blend in.

secara jujurnya KSJ 10 kali ganda lagi best dari sps. memang ada rasa taknak balik langsung . sebab disini kami student-student  franchais ni merasa pengalaman dan suasana belajar di universiti. memang terasa beza sekali  percaya atau tidak peraturan dekat sps memang ketat sangat2 berbanding KSJ.
di KSJ perempuan dan lelaki boleh study sama-sama ada ruang untuk study.
fasiliti terbaik . BAS pun okay  serius dah macam standart charted punya bas.
pretty cool nice and awesome.. .
kafe jugak banyak sangat2 jenis makanan tak kira di kampus mahupun di hostel.

gambar harini. seperti biasa gambar una tak ada sebab una yang snap gambar
btw ini adalah jaket rasmi untuk DDA A.K.A budak2 civil engineering di ikip
so warna jaket agak beza dengan budak2 UTM  di semarak ni.
jaket diorang warna hitam!
awesome!*hitam nampak kemas*

kalau di UTM semarak ni ada degree full time untuk civil engineering memang rasa nak buat degree kat sini.'
tapi sini untuk diploma full time  dan degree part time.
kalau nak masuk UTM skudai pula rasanya macam tak ada harapan je
jenis macam una yang suka main2 masa sem 1,2,3 inilah padahnya
result una start  naik sem 4,dan 5. sem 6 ni memang ada nawaitu nak dapat dean
so doakan una ye kawan2?

p/s: sweet memories ever afta ;)

Post a Comment