March 30, 2012

birthday present from my sweet and sour =)

hai selamat pagi..=) una tak tidur sejak semalam (malam tadi)
una baru je siapkan final projek bagi subjek kejuruteraan alam sekitar penat tidak terperi . btw ada cerita una nak kongsi :)

27 mac yang lalu adalah birthday una, no cakes for me dia busy una pun busy
so semalam 29/3 baru kami keluar itupun petang sebab masing-masing ada kelas.
we both as student kena terima takdir kami masih pelajar , no ponteng2 semata sebab nak celebrate birthday .wuuuu.. lambat pun lambat la.
so agendanya kami pergi east coast mall beli tiket wayang pastu makan.
makan apa? semua tu akan terjawab dengan gambar kat bawah ni nanti.

kami tengok the wrath of the titans in 3D
wuuuu syokk oii syokk.
tapi dingatkan bahawa sesiapa yang kurang ilmu sila jangan percaya 1 pun fakta dalam tu lagi2 kalau bawa budak2 cepat terpengaruh bahaya! .hurmm berkisah pasal TUHAN yang boleh mati.



him


 

birthday present from him.

i'm soooooooo happy.
gembira sangat sangat. terima kasih sebab bagi hadiah ni
^_^
i'm lucky enough to have you.




p/s: ya.. i'm lucky to have u.

Post a Comment