April 1, 2012

seharian di grooming, i love u friends muak muak! =P

semalam ada grooming untuk melangkah ke alam kerjaya di kolej.
pada mulanya una malas nak pergi tapi nak tak nak kena pergi jua. benda free jadi pergi ajelah...so start benda tu patutnya pukul 8.30 tapi janji melayu konfirm start pukul 9.00 then una terlewat sebab una lewat 5 minit ke 10 minit.

perkara amat memalukan, una tak tahu apa yang lawak tapi.. masa una masuk una kena gelak mungkin sebab una gelabah. *face palm* una tengok muka tuan haji tu macam serious je tu una gelabah tu, dan hall tu macam dah penuh masa una datang, dalam cubaan mencari tempat duduk, una dapat tempat duduk depan sekali. 
dan paling menyakitkan hati dan perasaan kerusi tu pun bila ditarik susah betul nak keluar dari meja.
baru letak punggung manusia hantu si que tu pergi bbm dan ping ping.bunyi disetkan loud pulak..
mana nak letak muka? manaaa??? oleh kerana terlalu gelabah una telah menanggalkan bateri terus dari dari badannya.


 T_T
maluuuuuuuuuuuuuuuuuu
mujur kedudukan tu tak lama , kami perlu tarik2 meja bentuk 1 kumpulan 8 0rang.
tapi kumpulan una ade 7 je. lantaklah labu. orang tu suruh campur lelaki perempuan. tapi sebabkan kawan kelas una sikit je lelaki yang datang ciklya my hunny rabbit dah tarik dah bestfriend dia masuk group tu maka kami tiadalah jejaka dalam kumpulan. tak apalah yang penting ade kumpulan ye dak?lagi senang . huhuhu

sepanjang hari una ketawa, ketawa dan ketawa.
mintak ampun dan maaf pada mereka yang berdekatan dengan tempat duduk una. una tahu una gelak macam pontianak.
dan terima kasih kepada cik liling yang sudi pass mic kat group una. akhirnya dapat duduk HAHAHA! :D

okay una tahu korang tak faham apa kena mengena pass mic dan dapat duduk?


una tak perlu jelaskan panjang lebar sebab una rasa kalau cerita sampai subuh tahun depan pun tak habis. HEHEHE.

dan terima kasih kepada que,dan ciklya kerana tak habis2 membuatkan una ketawa sambil mengeluarkan maki makian.
una tahu tak baik dan tak manis. ampunkan saya .. T_T
azam tahun baru nak jadi sopan tak kesampaian selagi dua ekor makhluk ni masih berada dalam jarak dekat dengan una.

makhluk diperkatakan que dan ciklya. .

i digress

nak cerita  pasal event tercerita pasal makhluk 2 ekor ni pulak.
haha anyway , rasa terhibur jugak semalam. terhibur sebab kawan-kawan.
sebab ilmu.
sebab kenangan. =)
yeah kenanganlah.
btw semalam birthday irfan iman jupry
happy birthday brotha .
dan semalam banyak perkara berlaku.
dan semalam.. '
daaaaaaaaaaaann ahh malas cerita  lagi. k bai semua .
macam biasa . ada gambar
untuk kita  kawan2 =')
untuk kita .. T_T


kiri kijah, kanan echah.
kijah group lain echa group una.. hehe my dearly darling =)

cik wawa dgn mimi  . macam2 biasa tetap ayu.

kak fizah, yana, ciklya,cikwawa , mimi
masa ni dah habis program tunggu kat luar pagar.

dan ini ahli group una. hehehe campur una jadilah 7


dan masa ini waktu nak lunch di student centre. dan masa inilah una tak habis2 di sakt que. tak habis2 dia mengingatkan bahawa ayam ada lagi 6 ketul dalam  tray T_T beliau jahat.


walau bagaimanapun, semalam tetap best.
semalam banyak ilmu una dapat rupanya nak mohon kerja ni kemain susah dan rumit.
banyak benda kita kena tahu.
kena jaga.
hurmmm imej .
una tahu una selekeh.
lepas ni kena kemas2 dah

p/s: makin lama makin banyak entry pasal kawan2 aku, hehe jangan muak dahla ye? =P



Post a Comment

FENTY BEAUTY BY RIHANNA REVIEW

           hi guys harini aku nak update sikit pasal satu make up brand yang tengah hot giler diperkatakan masyarakat umum. tak lain ...