April 5, 2012

aktiviti makan makan harini.

harini ada event untuk DDA lagi. program makan-makan ini adalah hasil gabungan senior sem 6 (kamilah tu) dan junior kami sem 4. sem 5 tak tunjuk muka tadi maybe busy tapi tak apalah yang penting ada makanan. sebenarnya una nak mintak maaf kepada semua kalau tadi ada terkurang ke almaklumlah kelam kabut.
 sorry banyak2 la pada junior. =)
so jamuan kami bertempat di taman gelora. alhamdulillah ramai yang sponsor.afiq sponsor 200 cucuk s ate manakala cik lia sponsor 150 cucuk sate kalau tak silap.
harap maaf kat taman gelora , pondok dia memang kemain uzur akan tetapi kami letak ja kat situ kami makan kat atas rumput .. haha

ini adalah kek perpisahan dengan lecturer part time kami :)
yang lain adelah nasik tomato, ayam masak merah,bihun, roti jala dengan kuah kari, keropok moni,cake, air bergas 20 botol kalau tak silap dan sedikit makanan ringan lain..


lam tersenyum bahagia dan encik pipi senyum paksa. rasa nak lempang je beliau  huh.-_- bf sapa tak tau..

muka nak serius aje ciklia, mimi bercekak pinggang , pipah dok pandang kamera mahai, tahulah aku pakai bb kamera tak lawa.. tacing 4 saat T_T
4 sekawan yang bahagia di taman gelora yang permai *awat aku tetiba berjiwa romantik ni? *

sebahagian kawan2 yang disayangi :)
 tak dapat nak bergedik lama-lama sebabnya ade sebahagian dari kami ade final presentation untuk subject highway.una tak ada presentation sebab una dah ambik subjek tu sem lepas. hehehe malam esok una ada makan2 lagi dengan coursemate sem 6 pulak kat tc .hehe k bai una nak gi masak untuk jamuan esok  babai readers i love u

Post a Comment

FENTY BEAUTY BY RIHANNA REVIEW

           hi guys harini aku nak update sikit pasal satu make up brand yang tengah hot giler diperkatakan masyarakat umum. tak lain ...