Skip to main content

mereka bukan kawan, tapi KELUARGA :)

hai semua 6 april 2012 haritu kami warga DDA semester 6 buat bbq kat teluk cempedak. BBQ ni untuk budak2 kelas project management  . so leturer cun kami tu turun sekali malam semalam . best oiii..
so tema kami hitam putih je senang. :)
una malas nak cakap panjang tengok je gambar2 kat bawah ni okeyh?

ini irfan dengan tooty@ tyra
tooty ni kawan paan dia bukan budak kolej kami . hehe hai tooty ^^V
*so biasala tu kalau ulat bulu naik daun :P*


sebenarnya yang nak bergambar 4 orang ni jer, tapi kami kat belakang ni senyap2  curik line nak masuk. haha teruja nampak kamera biasa lettew :P


tukang bakar-bakar hahaha .
una pulak tukang makan makan . hahahaha


antara hadiah2 yang bakal bertukar tangan =)





aku pun tak paham kenapa pipah pandang belakang? spoil pipah oii.. spoil =-='

hahaha muka serius que menatap hadiah2 .
que :aku tak kira aku nak hadiah besar2 jugak
ciklia: hah jangan harap lah weyh, hadiah semua aku bawak larik nanti

*mampus aku kalau diorang baca *




ekhem :)



mereka :)

gelagat mereka, yang baju kotak2 tu puan puteri juieta. :)
 kesayangan saya  ;')


lam kam yen , abe, syuk
apa hensem? nak no telefon? komen kat bawah ni hahaha


kita :') aku dah tak tahu nak tulis apa dah.



lompatan  kegembiraan mereka semua. :)



actually entry ni dah ditaip lama dah tapi baru sekarang berkesempatan nak publish.
semalam 16 april 2012
una  dan sebahagian yang lain selesai sudah menjawab paper terakhir kami
paper alam sekitar.
big thanks to irfan iman jupry. =)

so jika tiada aral melintang ,
inilah the end of our diploma.
dan kepada yang masih ada paper 23 haribulan ni hopefully korang dapat jawab dengan baik .

INSYAALLAH


cantik bulan waktu tu.




indah kan bulan?
seindah persahabatan kita .

"hanya lagu yang menjadi ingatan, hanya lagu yang menjadi kenangan
seandainya kita ditakdir bertemu semula,
ingin ku memiliki lebih dari itu."





p/s: jangan lupa aku tau :)

Post a Comment

Popular posts from this blog

Product Review : Laneige BB Cushion

Salam , hai


sabtu lepas, aku pergi ambik barang dekat rumah lama which is dekat dengan setia city mall. Mama
pulak kebetulan nak beli bb cream baru and kawan dia cadangkan beli bb cushion dari laneige .Dan kebetulan jugak cousin cousin aku pun pakai laneige ni . Sambil menyelam minum air la katakan . alang alang mama nak beli barang so kami singgah la tempat wajib lepak aku setiap minggu sepanjang aku menetap dekat situ dulu. Mana lagi kalau bukan setia city mall! Sampai je kitorang terus masuk parkson dan cari counter laneige. So mama pun dah try , mama nak beli yang whitening and moisturizing ni tapi stock dah habis! sebabkan bb cushion ni ada 2 jenis whitening and moisturizing dan pore filler untuk kulit bermasalah. dan cuma pore filler je ada stock waktu tu. Aku cakaplah kat mama, ambik jelah nanti lain kali kita beli yang lain.ini pun okay gak mama. macam aku pulak yang kerja kat situ.. bukannya aku dapat komisyen pun. hekeleh sangat!. Budak jaga counter tu senyum je .. senang kerj…

kisah benar : spirit of the coin antara seronok dan bala.

siapa yang belum tonton video kat atas boleh tengok dulu. bercakap tentang spirit coin budak-budak yang lahir sekitar 90 an mesti tahu. sebab spirit coin agak famous satu ketika dulu, sampai  macam jadi trend dan "kebanggaan" budak-budak sekarang tak tahu mungkin, sebab sekarang orang main gadjet je.jadi sekarang ni apa yang aku nak cerita ialah realiti dan kisah benar dari pengalaman aku sendiri. waktu zaman kanak-kanak aku, aku pun teruja nak main benda ni, sehinggalah satu ketika sepupuku balik  bercuti di kampung, aku memang 24/7 di sana sebab aku tinggal dengan opah. kami rahsiakan dari parents, aku ''pinjam'' duit syiling lama opah, dimana bentuknya lebih kurang macam video kat atas ni. opah tak tahu pun aku pinjam sebenarnya
masa tu petang, kami rancang nak main di tengah malam dimana semua orang dalam rumah tu dah tidur. rumah opah aku ni, dua tingkat bahagian bawah besar dan selalu guna,bahagian atas jarang. untuk pengetahuan korang dekat atas tu ada sa…

Pengalaman membeli dari Goshop 2

assalamualaikum , hai 
haritu aku adalah belikan magic saw set untuk atuk aku sebab dia teringin benda tu.(rujuk entry ini)aku order 25 mac and barang tu sampai on my birthday which is 27 mac  1991 wohoo. esoknya atuk terus datang rumah aku ditemani cousin aku untuk ambik barang dia tu. oleh sebab dia berpuas hati dengan servis dari goshop ni tadi dia dengan senang hatinya nak  order item lain plak. sebagai cucu mithali *konon* aku pun tolonglah belikan . kali ni dia nak chefline chocowine frying pan. harga dia tak mahal pun rm 299 termasuk Gst and dia ada 5 pan . Free delivery lagi tu.


so apa tunggu lagi pergi beli cepat!  :D










macam biasa kalau nak order sign up dulu kat website senang sikit nak trace barang . bila post bila sampai. previous item aku beli gdex yang hantar dapat je tracking number aku boleh track terus and service dia memang cepat. tapi lebih baik jangan expect melampau lampau kau bagilah masa dalam 2,3 hari . inshaallah sampailah barang tu. :D

P/s: ini bukan entry berbayar…