April 6, 2012

bacaan yassin dan gotong royong macam kenduri yang sungguh ohsem :)

hai semua bertemu kembali di blog kudus yang tiada pengunjung ini. *ayat dah macam k____ *isi tempat kosong sendiri*
okay tadi  selepas mengepost blog post yang tadi tu la dalam pukul berapa entah tak reti. roommate dapat call dari coursemate ajak pergi bacaan yassin ramai2 kat rumah member kami so una pun  pecut laju2 siap2 pergi la ke majlis terbabit. una pergi naik kereta pipah hehe *first time naik dengan pipah *


kualiti tak bagus, harap maaf . blackberry memang macam tuh *sambil lari2 menangis tepi semak*

kiri awe, kanan abe . huhu :)
selesai bacaan yassin kami pun bergotong royong la, yang kupas bawang kupas bawangla, yang basuh ayam basuh ayam hehe . kami ade bbq esok kat teluk cempedak .

aktiviti beramas mesra ciklia dengan mimi, mimi disuap ciklia.. nak jugak.. nak jugak! T-T


ayu suap paan. ni lagi kurang asam aku ni roommate dia, dia tak pernah suap pun. T-T
 selaku pengupas bawang, ciklia, kak fiza,yana dan lain2. selaku pembasuh ayam, una sendiri, afiq,mimi,irfan  dengan cikwawa.agak seronok la aktiviti ramai2 ni. tak terasa penat pun :) sungguh. masa lepas baca yassin tadi diorang sempat goreng donut bagi budak2 lelaki course kami makan . hehe thanks kepada tuan rumah si kijah yang sudi bagi kami bergelimpangan buat kerja kat situ hikhik .


penuh kasih sayang kan? hahahahaha :P

haha sumpah lawak gambar ni, abe nak luku kepala irfan sekali keh3

kijah,inilah tuan rumah dia sebenarnya :P

que,ajiq ,onhcair*our daddy*
 
sejuk mata memandang :)



haa ni la aktiviti goreng donut :P
abe dengan daddy kami onchair :)

ni gila kamera , sempat lagi hehe




we're family. :)



you're the most beautiful flowers
in my gardens of friendship
remain the same forever <3



p/s: tak sabar tunggu esok .
Post a Comment