April 18, 2012

hantar cik lia balik, dan melepak secara berempat.

harini sebenarnya semalam sebab dah masuk 18 april dah. lantaklah una nak cakap harini maka harini la. harini hari terakhir mungkin, tadi ecah balik, kak fizah balik, ciklia balik.. ='(.mungkin lepas ni dah tak macam dulu. sedih, oleh sebab itu una masih menuli dan terus menulis tentang mereka. saja2 nak buat kenangan kalau rindu nanti. tadi kami beramai-ramai hantar ciklia balik  sampai ke terminal je la.. dalam pukul 8 malam macam tu. sedih ='( . muka masing2 dah kawal perasaan. tapi una, awal2 dah menangis. sedih,sebak, entahlah...
termasuk penangkap gambar ni 13 la :)


ahh muka irfan konon selamba , padahal menahan perasan tu.

daddy onchair  bersama anak tanggangnya ciklia

mereka sweet bff dari semester 1 lagi ;)

wan penang dengan ciklia :)

muka baru lepas kesat air mata :)




lepas hantar ciklia
que ajak kami bertiga pergi makan kat kfc  teluk cempedak,
thanks to him sebab memulihkan mood kami kepada ceria baru lepas nangis tadi. walau macam manapun, tetap rasa janggal, sebab una jarang keluar dengan diorang.
selalunya bila kami keluar mesti ciklya ada.. urmm
ada masa, panjang umur kita jumpa lagi =')



 yana :)


kiri que, kanan paan :)
ada cerita disebalik gambar ni..
hahaha macam2 cerita lawak tapi tak boleh na post kat sini
apa2 pun cubaan que nak buat paan cair tadi berjaya menggelikan hati aku .
risau kene siku je mamat ni.. dok buat romantik ape pulak? HAHAHAHA
btw them both adalah best friends.
que tu masih single, available, dekan setiap sem lagi
so wanita2 bertudung di luar sana sila berdaftar.
dia cakap tadi dia nak buat bini terus. HAHAHAHHA



p/s: ^^V

Post a Comment

FENTY BEAUTY BY RIHANNA REVIEW

           hi guys harini aku nak update sikit pasal satu make up brand yang tengah hot giler diperkatakan masyarakat umum. tak lain ...