December 31, 2014

Job interview and feeling nervous



Dear diary,

harini aku ada interview dekat port klang . And the job title is m&e coordinator .
I have no clue how the interview session will be. i mean seriously .. aku kerja for civil construction for 2 years and the only thing i know about m&e was a pretty basic. it's been 6 years ! dulu spm je ambik mecky ni. Apa apa pun aku harapkan yang terbaik jelah. Aku siap google street view the office and it's kind of horror. But let's not judge a book by it's cover shall we?



 lagipun ini interview kerja. Bukannya aku harus duduk situ seumur hidup. Marilah berdoa semoga aku dapat kerja itu dan tamatkan status jobless aku ni. Actually aku taklah penganggur lagi sebabnya .. aku belum jumpa pun HR nak bagitahu aku taknak sambung contract. Hope everything going well. Susah jugak sampai nak kena confront ni.  oh balik kepada interview session tadi. Semalam aku dapat email dari T*****. She asked me if i want to become their script writer for short films,ads,and drama. I HOPE SHE'S NOT A SCAMMER. lepas interview ni baru aku hantar resume kat T tu. Path aku bercabang kot.


takpe aku percaya Plan "DIA"


until the next entry 



Post a Comment

FENTY BEAUTY BY RIHANNA REVIEW

           hi guys harini aku nak update sikit pasal satu make up brand yang tengah hot giler diperkatakan masyarakat umum. tak lain ...