June 2, 2015

Tutorial Download Youtube Videos Semudah ABC



assalamualaikum, hai. 
rasanya ramai dah tahu pasal YTD aku saja buat entry ni untuk orang yang belum tahu dan untuk diri sendiri mana tahu lupa tetiba bolehlah rujuk balik. 



1) Download Software YTD 
korang taip dekat google " YTD youtube video downloader" KLIK SINI



2) Bila dah download and dah siap install,klik ytd tersebut and biarkan sekejap. 




3) Pergi youtube dan copy link video korang nak download. tengok contoh gambar dibawah.



 4)Paste kan link tadi di ytd yang korang dan bukak tadi dan klik download. SIAP!!



P/S : GOOD LUCK! AKU SIAP LAYAN DORAEMON ! PUAS! :D
Post a Comment

una most demotivated post?

i gave up. please note that this is might the most demotivated post ever written by me or one of the post that i deliver my heavy fee...