June 5, 2015

Entry Bervideo : Family Moment

video




video kat atas ini adalah aktiviti keluarga kami tahun lepas. actually banyak je aktiviti tapi tak ada siapa rajin nak record video. lepas kumpul kumpul ni je yang ada. jadilah buat kenang kenangan waktu tua kelak. cey cey cey. video keluarga besar legacy razali dan maznum (atuk dan opah aku)




tapi there is more to come. nanti waktu raya, waktu hang out dengan sepupu inshaallah aku akan lebih rajin lagi shoot video. memandangkan usia dah memang sampai tahap wajib khawin ni, banyak banyak la kumpul memory sebelum melangkah ke alam rumah tangga ye?



sekian,

yang  sentiasa comel dan berhati riang(perasan)

Una Mn 






Post a Comment