June 2, 2015

Tutorial Download Game Ranch Rush 2 Tanpa Hack




Assalamualaikum, hai.

tutorial ini untuk orang yang mempunyai desktop pc dan laptop sahaja untuk mobile version iolzz tak reti. 



let's get started! 


1)Google dan taip 4shared.com , dah masuk 4shared? 
 taip la nama game "ranch rush 2. pastikan pilih file jenis "rar" jenis boleh extract. tak paham? takpe
rujuk gambar, aku pilih link no 2. klik download.



2) lepas download dia akan keluar macam ni nampak jenis buku tu? klik aje jangan fobia sangat tengok buku dik, tahulah cuti sekolah. eh eh .



4) bila dah klik buku dia akan keluar macam ni.klik gambar untuk lihat lebih jelas. atau klik je yang no 2 ni yang lain jangan usik. bila klik dia akan automatik extract

5) Bila kita klik tadi dia extract macamni rupa dia masa tengah extract tak yah nak takut ini bukan virus.jangan jadi virus freak sangat. tak bermakna hidup kalau laptop tak ada game ;p. siap je extract dia akan terus automatik buatkan shortcut dekat desktop . engko klik je la lepas tu boleh main secara percuma. 


 6) macam ni la rupa game tu bila dah di klik,. siapa dah pernah main ranch rush 1 tahu bahawa game ni best gila. ranch rush 2 lagi ganda ganda best. sila download sekarang ! 


untuk pengetahuan korang game big fish ni spesis berbayar. dan motto hidup aku ialah game seharusnya free . Hahaha jadi aku dah lama cari jalan nak dapatkan game ni secara percuma . hack macam macam cara dah. nan hado nak dapat! akhirnya last week aku berjaya dapat secara percuma. 




p/s: bukan semua game ada, ikutlah siapa baik hati nak upload.
Post a Comment