August 8, 2010

geram teramat sangat

hellllllllo
una sangat2 busy sejak masuk kolej ni
n dengan rase x selesa jugak
sore throat pulak dah!
geram dengan anak tekak ni
nak sakit time macam ni pulak
and
geram nak blogwalking xdapat2
SEBABNYER SPEED BROADBAND NI MACAM @#*!@#!
MENYESAL PAKAI CELCOM!!!
huh..
 geram gile
and boring Sangat2!
sangat and sangat
sebab game xde dalam laptop aku ni
terpaksa buang sebab takut speed lembap
rase  nak jer aku pergi kedai komputer
and and..........aku nak ''bersihkan segalanya''
haha
tukar window sekali
huhu...
tunggulah ..
ade jer duit
laptop ni bakal
di ''renew'' ngeh3
Post a Comment

FENTY BEAUTY BY RIHANNA REVIEW

           hi guys harini aku nak update sikit pasal satu make up brand yang tengah hot giler diperkatakan masyarakat umum. tak lain ...