August 31, 2010

jangan follow kalau tak suke

jamahan mata ini kasut raya idaman saya :)


ok sorry sebab terpaksa membaca entry yang bosan ini
esok una ade test binaan
dan una  menaruh harapan untuk dapat A.
dan ade 2  test menyusul hari berikutnya
so una mungkin tak dapat nk usha blog2 korang
dan  memandangkan visitors blog ini kurang sebab masing2 busy nak raya
una pun macam takde mood jugakla kan..
haha.. alasann woii alasan!!! XD

tak apa nawaitu una buat blog ni mmng dari awal memang sebagai diary online semata-mata
tak nak paksa sesiapa untuk follow
kalau rase nak follow .. follow .. taknak follow tak apa
tiada paksaan gituuuu :P
bagi orang-orang yang una follow jangan follow una sebab terpaksa ..
atau simpati atau apa-apa je sebab tanpa kerelaan hati anda semua.
kamu tak suka blog ini tak payah follow ok?
 



Post a Comment

FENTY BEAUTY BY RIHANNA REVIEW

           hi guys harini aku nak update sikit pasal satu make up brand yang tengah hot giler diperkatakan masyarakat umum. tak lain ...