August 6, 2010

teddyuna di kampus.


sorry bloggers kalau una tak sempat blogwalking
malam tadi una punye broadband menunjukkan kelembapannye ditahap maksima kuasa kekudaan.
mungkin bukan una saje yang homesick,broadband juga homesick nampaknya yerrrr..

huarghhhh :(
una betul-betul rindu kat blog ni..
rindu nak berCINTA  dengan blog ni

hati masih berada dirumah..
jasad jer dekat kuantan
cuma sedang selesakan diri 
 una nak carik kawan lame la rasanya
kawan yang dulunyer saat akrab dengan una..
kalau dipisahkan 1 hari boleh rindu
ape dia ?
BUKU
 una dulu memang bookworm, habis segala buku una baca tau
una cuba ceriakan diri una sebenarnya sekarang ni
sebab una tahu bila una ceria hati tenang gituuuu
bila hati tenang ilmu pun tak ada la fikir 2,3 kali nak masuk otak una ke tak nak.. nak masuk ke tak nak

haha melampau sungguh perumpamaan itu :P





Post a Comment

FENTY BEAUTY BY RIHANNA REVIEW

           hi guys harini aku nak update sikit pasal satu make up brand yang tengah hot giler diperkatakan masyarakat umum. tak lain ...