August 30, 2010

memory lane


ok.. hari ni.. una nak kata una happy sangat

request lagu una di layan oleh seorang teman
ngeh3..
teman yang berasal dari sabah
 
 
dia ni memang cool habis..
masa sem 1 dan sem 2 dulu best sekelas dengan dia..
tapi sekarang sem 3 kitorang dah tak sekelas..
so jaranglah terjumpa..
dulu time sekelas tak lah selalu sembang pun
kitorang rapat sebabnya irfan ni kuat mengusik
nakal tak payah cakap
memang kene buli jerlah..
haha..
antara kawan lelaki waktu sem 1
irfan,afiq,haziq,faizal,zul,izzat,onchair(hazizi),abe n banyak lagi sebenarnya
tak ingat sebab ramai yang pindah
yang ingat ni yang tak pindah la..
haha..
serius gempak..
masuk sem 2
geng yang selalu duduk kat belakang mase sem 2
(haziq,afiq,irfan, onchair ,mamat dan sam)
dah pindah kelas seksyen lain
tiggal zul,pejal,izzat n bf una
mereka ni agak2 diam sikit dalam kelas
kat luar kelas baru nak bisingnyer
tak dinafikan senang nak belajar kalau kelas tak ramai
cuma tak riuh tu jerlah.
haha
 
dari kiri afiq,irfan,aiman,onchair n haziq
mereka bergmbar dengan lecturer BI masa sem1
(*aiman bukan budak kelas sebab dia course lain tapi dia kawan mereka2 ini.^_^)


ni afiq


(tengok gambar pun dah tahu kan perangai dorang2 ni gile macam mane kan?)


Post a Comment