Skip to main content

memory lane


ok.. hari ni.. una nak kata una happy sangat

request lagu una di layan oleh seorang teman
ngeh3..
teman yang berasal dari sabah
 
 
dia ni memang cool habis..
masa sem 1 dan sem 2 dulu best sekelas dengan dia..
tapi sekarang sem 3 kitorang dah tak sekelas..
so jaranglah terjumpa..
dulu time sekelas tak lah selalu sembang pun
kitorang rapat sebabnya irfan ni kuat mengusik
nakal tak payah cakap
memang kene buli jerlah..
haha..
antara kawan lelaki waktu sem 1
irfan,afiq,haziq,faizal,zul,izzat,onchair(hazizi),abe n banyak lagi sebenarnya
tak ingat sebab ramai yang pindah
yang ingat ni yang tak pindah la..
haha..
serius gempak..
masuk sem 2
geng yang selalu duduk kat belakang mase sem 2
(haziq,afiq,irfan, onchair ,mamat dan sam)
dah pindah kelas seksyen lain
tiggal zul,pejal,izzat n bf una
mereka ni agak2 diam sikit dalam kelas
kat luar kelas baru nak bisingnyer
tak dinafikan senang nak belajar kalau kelas tak ramai
cuma tak riuh tu jerlah.
haha
 
dari kiri afiq,irfan,aiman,onchair n haziq
mereka bergmbar dengan lecturer BI masa sem1
(*aiman bukan budak kelas sebab dia course lain tapi dia kawan mereka2 ini.^_^)


ni afiq


(tengok gambar pun dah tahu kan perangai dorang2 ni gile macam mane kan?)


7 comments

Popular posts from this blog

Product Review : Laneige BB Cushion

Salam , hai


sabtu lepas, aku pergi ambik barang dekat rumah lama which is dekat dengan setia city mall. Mama
pulak kebetulan nak beli bb cream baru and kawan dia cadangkan beli bb cushion dari laneige .Dan kebetulan jugak cousin cousin aku pun pakai laneige ni . Sambil menyelam minum air la katakan . alang alang mama nak beli barang so kami singgah la tempat wajib lepak aku setiap minggu sepanjang aku menetap dekat situ dulu. Mana lagi kalau bukan setia city mall! Sampai je kitorang terus masuk parkson dan cari counter laneige. So mama pun dah try , mama nak beli yang whitening and moisturizing ni tapi stock dah habis! sebabkan bb cushion ni ada 2 jenis whitening and moisturizing dan pore filler untuk kulit bermasalah. dan cuma pore filler je ada stock waktu tu. Aku cakaplah kat mama, ambik jelah nanti lain kali kita beli yang lain.ini pun okay gak mama. macam aku pulak yang kerja kat situ.. bukannya aku dapat komisyen pun. hekeleh sangat!. Budak jaga counter tu senyum je .. senang kerj…

kisah benar : spirit of the coin antara seronok dan bala.

siapa yang belum tonton video kat atas boleh tengok dulu. bercakap tentang spirit coin budak-budak yang lahir sekitar 90 an mesti tahu. sebab spirit coin agak famous satu ketika dulu, sampai  macam jadi trend dan "kebanggaan" budak-budak sekarang tak tahu mungkin, sebab sekarang orang main gadjet je.jadi sekarang ni apa yang aku nak cerita ialah realiti dan kisah benar dari pengalaman aku sendiri. waktu zaman kanak-kanak aku, aku pun teruja nak main benda ni, sehinggalah satu ketika sepupuku balik  bercuti di kampung, aku memang 24/7 di sana sebab aku tinggal dengan opah. kami rahsiakan dari parents, aku ''pinjam'' duit syiling lama opah, dimana bentuknya lebih kurang macam video kat atas ni. opah tak tahu pun aku pinjam sebenarnya
masa tu petang, kami rancang nak main di tengah malam dimana semua orang dalam rumah tu dah tidur. rumah opah aku ni, dua tingkat bahagian bawah besar dan selalu guna,bahagian atas jarang. untuk pengetahuan korang dekat atas tu ada sa…

Pengalaman membeli dari Goshop 2

assalamualaikum , hai 
haritu aku adalah belikan magic saw set untuk atuk aku sebab dia teringin benda tu.(rujuk entry ini)aku order 25 mac and barang tu sampai on my birthday which is 27 mac  1991 wohoo. esoknya atuk terus datang rumah aku ditemani cousin aku untuk ambik barang dia tu. oleh sebab dia berpuas hati dengan servis dari goshop ni tadi dia dengan senang hatinya nak  order item lain plak. sebagai cucu mithali *konon* aku pun tolonglah belikan . kali ni dia nak chefline chocowine frying pan. harga dia tak mahal pun rm 299 termasuk Gst and dia ada 5 pan . Free delivery lagi tu.


so apa tunggu lagi pergi beli cepat!  :D










macam biasa kalau nak order sign up dulu kat website senang sikit nak trace barang . bila post bila sampai. previous item aku beli gdex yang hantar dapat je tracking number aku boleh track terus and service dia memang cepat. tapi lebih baik jangan expect melampau lampau kau bagilah masa dalam 2,3 hari . inshaallah sampailah barang tu. :D

P/s: ini bukan entry berbayar…