August 14, 2010

misteri lelaki pakaian hitam(hot!!!)

hello salam bloggers
tadi una berbuka di padang mpk2 kuantan
then on the way balik una lalu di depan sebuah rumah yang x jauh dari hostel una
ade 3 lelaki berpakaian hitam depan umah tu
huh.. buat cuak jer
sebab cara dorang yang agak2  macam pengawal peribadi / perisik antarabangsa
(rumah tu besar ok.. rumah orang kaya)
3 orang semua sekali n dorang tu macam pandang slek jer kan ngan una
time tu una naik motor dengan bf una
una pun agak curious la kan .. kenapalah ade 3 makhluk tu kat situ
n then una mintak bf una patah balik kat umah tu..
nak tahu ape una nampak?
nampak trak bomba.
lagila suspen..
jeng3
ramai orang berkumpul
mase tu dalam kepala una ni x de lain dah
sama ada ade kes penculikan,bunuh diri@ so on
una duduk atas motor parking betul2 sebelah rumah jiran dia
(rumah besar gak,BESAR PUNYER!!!)
n then auntie tu bukak gate dia
peramah auntie tu
bagus2
una pun tanye la.. auntie.. kenapa ni ade kes ape?
nak tahu dia jawab ape?
ADE SARANG LEBAH!
aku rase cam bangang duduk kat situ dekat setengah jam jugak..
tengok bomba siap panjat2 bumbung
rupa2nye just untuk bakar sarang lebah
n 3 orang berpakain hitam tu angota bomba
adekah bomba dah tukar pakaian seragam?
penuh tanda tanya....
Post a Comment

FENTY BEAUTY BY RIHANNA REVIEW

           hi guys harini aku nak update sikit pasal satu make up brand yang tengah hot giler diperkatakan masyarakat umum. tak lain ...