August 9, 2010

miss u all so much

busy monday

hye peeps
 una dengan segala hormatnye terase nak story what i have done today
yup, for sure
 first class memang  tak ade!
miahahaha
gelak besar cik una
alah takperlah sebab lusa dah nak puasa kan kan kan?
time puasa takder energy nak gelak macam tu lagi dah
ok chop! bukan itu yg una nak cerita ok?
haha
una sebenarnya nak meluahkan sedikit rase ketakutan di dalam diri una ni
una dengan classmate una baru sem3
tapi sebab2 tertentu
we all kedepankan 1 subjek dari sem4
that means kitorang ambil 17 kredit which is 8 subject
sangat berat.
subjek SME@ sistem mekanikal dan elektrikal
 una macam sedikit shock jugaklah
sebab una fikir bila una ambik civil
dah tak payah fikir pasal electric dan mechanical
tapi rupa-rupanya ade jugak eah
FYI
kat sekolah teknik dulu
una mechanical engineering student
hopefully kitorang dapat catch up segala yang diajar
tengok lecturer yang mengajar macam best jer ..
huhu..anyway
i would like to say sorry kalau una busy
una akan tetap blogwalking
yang membataskan una sekarang cuma jadual kelas n broadband yang lembap


p/s: miss u all so much!!!

Post a Comment

FENTY BEAUTY BY RIHANNA REVIEW

           hi guys harini aku nak update sikit pasal satu make up brand yang tengah hot giler diperkatakan masyarakat umum. tak lain ...