February 15, 2012

aku stresssss weyhhh T-T . apesal cam gini?





dengan ini title kelam kabut , kepala serabut boleh diberikan kepada una sekarang. -,-
sepanjang sem ini jarang sekali dapat bergoyang kaki dengan seenaknya ,kepala buntu dan terasa berat seperti ada batu diatasnya . sadiskan?


nyenyak betul dia tidur jelesnya sekarang ni kalau dapat nikmat tidur macam ni alangkah indahnya...


tak cukup dengan stress study di tambah pula dengan masalah sampingan yang turut membebankan kepala hotak bergeliga gila una sekarang ini.
hostel sedang mengalami renovation. jejaka -jejaka  kengkonon macho yang tengah buat renovation di tingkat 3 (bilik una tingkat 2) amat gatal sekali ye tuan2 dan puan . bencik! sungguh bencik!  ini hostel perempuan . kadangkala terasa ape ke susah benor pemikiran orang yang mengarahkan renovation memusim study ni. haritu tengah cuti sem taknak pulak mengecat merenovate. tensen tahu tak tensen??!!! orang tengah banyak projek nak kena buat,dan tak lama2 lagi kami kena naik tingkat atas sebaik sahaja siap tingkat 3, budak tingkat tiga dah pun naik tingkat 4. CANTIK betul perangai tuan hamba.


kalau nak renovate sangat buatlah macam ni.. =P
  tapi apakan daya kami ni pelajar bercakap pun ade deme(mereka)kesah? yelah dengar cerita atlet2 sukan malaysia akan menginap disini sepanjang cuti sem kami . barulah una faham apakah relevannya cuti sem 3 bulan tahun ni, rupa2nya sebab  hostel kami bakal diguna pakai oleh atlet2 sukma . ciskek. =,=' .mujurlah daku last sem disini kalau tak berjanggut duduk rumah selama 3 bulan. -,-. so kepada student sem 5,4,3,2,1 silakan anda bekerja sepanjang 3 bulan tu.dapat gak duit. heh
=-='

p/s: jika korang menjadi una apakah yang korang lakukan? -,-
Post a Comment

FENTY BEAUTY BY RIHANNA REVIEW

           hi guys harini aku nak update sikit pasal satu make up brand yang tengah hot giler diperkatakan masyarakat umum. tak lain ...