February 20, 2012

pengalaman speaking test muet yang... =-='

okay hari ini una dapat satu pengalaman baru dalam hidup
(macam ko sorang la ada pengalaman baru una)
una percaya ramai yang dah ambik muet dapat band 5 band 6 tahniah kepada korang. setelah mengalami sendiri pagi tadi una rasa...........
rasaaaa nak menangis..  masa dalam bilik kuarantin di kolej shahputra

no bilik 103 (una masih ingat ye mestilah masih ingat baru berlaku pagi tadi bukan tahun lepas) -_- una dah tak tentu hala tudung senget2 seperti selalu. badan dah berpeluh -peluh sumpah sakai tak apalah memang una selalu macam tu entah bila nak berubah pun tak tahu. tengok kiri kanan okay 3 orang perempuan sahaja. yang lain semua lelaki. diulangi semua lelaki . okay itu tak mengapa mujur hampir semua budak2 ikip. so tak adalah malu sangat.

TERNYATA BERCAKAP SAHAJA TAK SAMA SEPERTI MENGALAMI 

dapat satu group dengan mamat(candidate D),marlia(candidate B), dan umarul(Candidate A)
una di posisi candidate c
syukur memang bersyukur sangat2 .
cuma rasa detak jantung nak berhenti sebaik sahaja ianya bermula.una ni mungkin belum kena darah tinggi, tapi entah kenapa nervous dia ALLAH sajalah tahu.


group una group kedua so lebih kurang 1 jam dalam bilik kuarantin dapat tengok muka masing2 ada yang tak senang duduk,ada yang sempat buat lawak.. tak apalah terhibur jugak kalau tak ada yang buat lawak muka ketat jerlah una.actually bukan bad  mood lebih kepada risau.
pastu tersengih2 memandang ain dan marlia silih berganti.


tajuk yang una dapat ?
stress in youth nowadays

point?
parents expectation



ada 3 lagi test iaitu reading,writing dan listening
sabtu minggu depan.
doakan una yer kawan-kawan.
love you
kepada kawan2 yang ambik muet sama dengan una
good luck jugak , let bygone be bygone .
masih ada lagi peluang selagi kita usaha
segalanya mungkin =)



p/s: nanti una cuba  blogwalking korang tau =)

Post a Comment