February 10, 2012

membeli peta ibarat membeli kuih. =P

que,yana, afiq


hari ini kami pergi ke jupem ,untuk membeli peta.
setelah discuss2 ibarat ahli korporat maka una dengan kawan una telah memilih kawasan bentong untuk dikaji.kenapa una pilih kawasan tu?adalah sebabnya tu
hahaha malas nak cerita biarlah rahsia kenapa pilih bentong, kenapa bukan maran? temerloh? jengka  ataupun lipis? hehehe macam una cakap tadi rahsia kan. rahsia mana boleh diberitahu kalau beritahu tak jadi rahsia pulak. =P
macam mana bentuk peta?
peta tu panjang macam yang afiq pegang tu
tak sempatlah pulak nak snap .
satu peta rm20 maka kami share duit 2 kumpulan satu kumpulan rm10.
peta tu ada pada kawan una  soooooo nanti2lah update pasal peta  =P

4 sekawan yang bahagia
 lepas beli peta saja2 tangkap gambar buat kenangan
korang mesti tertanya-tanya kan kenapa budak engineering ni selamba aja pakaian dia
sebab pertama kami pergi jupem nak pergi beli peta sahaja,
sebab kedua kami belum jadi engineer lagi so tak ada duit nak beli baju mahal2, sebab ketiga  memang spesis2 engineering kat kolej kami kebanyakannya pakai simple2 je tak ada masa nak pikir pakai baju apa,kami tak ada banyak masa nak mix dan match baju terutamanya tuan blog ini =)
betul tak tipu tuan blog ni antara manusia yang pakai tudung senget2,baju kurung zaman nenek moyang, setiap minggu rotate baju kurung yang sama . kesiann. T-T

gambar2 tuan belog yang kengkonon ayu (ayu ke?)
menipu belaka   actually adelah jugak menanam azam untuk jadi perempuan sejati
akan tetapi hajat tu tak sampai selalu oleh kerana duit selalu mengalir laju kepada makanan bukannya barangan .
tapi takpe kita lupakan dulu pasal masalah jiwa tuan blog ni apa kata kita minum petang dulu?



p/s: perut lapar minta kenny, perut kau jangan demand boleh tak? -,-




Post a Comment