February 18, 2012

mempersembahkan! be baru dari nuffnang.!

thank you nuffnang sebab sudi memberikan be yang bertapak di blog una yang sepi semenjak 2menjak ni. hati berbunga sikit sebab nuffnang ni baik hati sangat2 bagi una be. meskipun banyak be dah jadi ME. tapi tak mengapa rezeki tu . biar sikit janji ada. kan kan ? =)

buat kesekian kalinya una nak mintak maaf pada para blogger sebab una dah jarang blogwalking sekarang. una busy dengan study, projek yang tak berkesudahan dan test muet lagi beberapa minggu una perlu ke UTM semarak pula untuk makmal kejuruteraan 2.
apa yang perlu diutamakan terpaksa una utamakan walaupun hati meronta2 nak update blog tapi apakan daya masa mencumbui mencemburui kita -,-


ape kes padam padam ni?
ini maksud dia earning tak banyak tapi syukurlah ade jugak be yang lekat. blog tak pemes kan...
malu nak tunjuk earning sebab earning yuyu zulaikha lebih banyak, begitu juga ben ashaari.
una? setakat dapat sikit2 pun dah okay dah.
una sayang blog ni bukan sebab duit sebab kenangan . jadi ini tanda terima kasih kepada nuffnang
walau sikit tapi bermakna =)

lain2 entry mengenai buffered earning
2 buffered earning
6 buffered earning

tips tingkatkan pengunjung

blogger pilihan
arelan
pondok usang
shahrazali
p/s : good night =)
Post a Comment