February 14, 2012

do wish me luck -,-


semalam una dah check bila test muet una.mula2 tu berangin jugaklah try 2,3 kali tak dapat sampaikan langsir bilik pun kena marah sebab bergerak. kesian ko langsir heh =-='. tulah  marah kan nyamuk kelambu di bakar.

tengok nama kolej tu? kolej shahputra kuantan. tapi una bukan belajar kat situ tapi tak memasal je kena pergi situ. bila una tanya2 kawan..
ada  2 orang boys kelas una dapat hari yang sama dan waktu yang sama!
the chances is we're in the  same group! yay! dah 3 orang so lagi sorang una mengharap sangat2 dia adalah perempuan. ada jugaklah orang una nak bercakap.
yang tak seronok ada kawan una sorang nak mintak tukar date.
2 orang tu kawan baik kalau dua2 mintak tukar date dan  kalau diluluskan una tak ada kawan =')
itu kalau di luluskan la..
hahaha sorry korang aku harap korang tak dapat tukar date lain
(nampak sangat aku pentingkan diri)

p/s: takut sebenarnya ni..

Post a Comment