February 25, 2012

stress? rasa nak bunuh diri ? eh? JANGAN!

minggu ini minggu yang memenatkan,serba memeningkan .
tak tahu nak meluahkan macam mana. dengan tekanan perasaan lagi,dengan tekanan assignment pulak.. serba serbi tertekan la senang cerita.



gambar hiasan: cantiknya badan dengan rambut jeles! =-='
una tak tahu ni jenis manusia yang macam mana
cuma dapatlah diberitahu bahawa una bukan penyabar orangnya.. errr dan lagi
memang cepat stress . kadangkala nyamuk tu gigit pun boleh stress.. pukul ajelah kan? tah hape2 la aku ni.una manja budaknya (eh budak ke?)
manja dengan kawan2, manja dengan sidia dah tentu, manja dengan opah atuk .
hehehehe. cucu opah biasa lettew...


DAH DAH setop mukadimah panjang sangat

una cuma berharap tiada orang menyalah anggap dengan cara una bercakap
ini adalah khusus untuk mereka yang kenal una di luar sana.
una memang cakap macam tu . tak dibuat-buat.
lidah una pendek sekaligus menyebabkan una cakap macam kekanak sikit.
sikit je la tapi.
sebab itu una tak pernah nak buat video ke ape
ianya amat memalukan ye tuan2 dan puan2?
mujur aku tak pelat r kalau tak nanti ada pulak panggil aku lisa surihani*memuntah*

macam mana beliau boleh kurus haku tak boleh ni? itulah setiap kali yang terlintas dibenak hati una setiap kali nampak perempuan cantik2 slim2 tu yang stress tu.

okaylah una tak ada mood nak bebel panjang2 actually stress tu baru nak hilang tapi bila tengok image sendiri yang macam anak gajah tetiba rasa nak stress semula.


p/s: nak selimmmmm weyh. T-T

Post a Comment