April 26, 2011

arnab pun pandai baca :)

i'm back..!!!!!!
hmmmm
 updated
segala interest dah berubah..
what's going on?
am i nuts?
hah!
no la..
people change in time (maybe)
me too

it have been quite sometime i didnt write here.
ya here my on9 diary
i guess so...


so let's check it out sayangs..

READING NOVEL
ya! BACA NOVEL!

i'm so in love
novel pertama yang berjaya meragut ,menusuk,mencincang dan membuat saya terminat ialah NOVEL


KASIH YANG SUCI -meen zulaikha
novel kasih yang suci ni serious best!
best! best! best!
watak dia hidup!
hah!  seth tan sangat2 sweet
curious kan?
rasa nak beli kan?
me too!
una pinjam novel kawan je
kenapa nama dia seth tan?
ya dia lelaki berbangsa cina yang sangat sweet
dia masuk islam dan berkhawin dengan nora eleena
hah! digambar  tersangat2 hensem dan kaya!
gotcha! (*bila baca novel ,wataknya harus hensem,harus!*)

NOVEL yang pertama membuat saya menangis semahu2nya seperti tidak mahu berhenti bak
kematian suaminya .sedih kemain adeh !

ANDAI ITU TAKDIRNYA: siti rosmizah.

okeyh ini novel sweet+air mata
serius ya.. syed aizrill ni pun hensem juga ya.
walaupun pada awalnya dia adalah lelaki yang tersangat kejam
DIULANGI .. KEJAM!
aleya pulak cantik dan tabah
hatinya tulus.
tapi kesian dia..
hidupnya sengsara
T-T
akhirnya ..:D
bahagialah kan?


LAFAZKAN KALIMAH CINTAMU-siti rosmizah

tengku ryan amer dan tengku aqilah
serious kelakar .. sweet! romantik! and sedih jugak
tengku aqilah dibenci papa dan kakaknya sendiri
kesian kan?
kena khawin dngan tengku ryan,
semata2 wasiat papa ryan yang juga merupakan bapa saudaranya
kalau ryan nak harta kena khawin dengan qila .kalau tak
tak dapat. that's it
akhirnya jatuh cinta
hah! konflik dengan kakaknya
sebab ryan tu dulu bf kakaknya.
haih i guess ur imagination on the of the world la siti rosmizah
that's why i love all of your novel. :)



CINTA KAU DAN AKU -siti rosmizah
sweet! terbaik! mantap! romantik!
hah! tapi babak perpisahan tu sedih
farish dan farisha
kinda sweet kan?
farisha ni driver si farish
agak2 macam mana diorang jatuh cinta?
nak tahu? belilah.. :P


perasan tak?
ade 3 novel karya siti rosmizah kat sini?
kan kan kan?
ya! sebab novel dia betul2 best!
tak hairanla di popular top 3 novel masih disandang
1)ANDAI ITU TAKDIRNYA
2)LAFAZKAN KALIMAH CINTAMU
3)CINTA KAU DAN AKU

FYI novel ni dah berulang-ulang cetak dah
and kalau korang tahu andai itu takdirnya tu ilhamnya datang daripada mimpi
ya mimpi!
sungguh indah!
CINTA KAU DAN AKU DAH ULANG CETAK SEBANYAK 7 KALI!


well it's sounds good kan?
siti rosmizah i minat menulis juga
if you dont mind
please remake my writing please
i dont mind if u dont wanna pay
hehe

semalam masih nampak ketiga-tiga novel tu
memang berniat nak beli
ya sebab selama ni baca novel pinjam
hik9
pinjam kat cik arnab je

una cari juga KASIH YANG SUCI-meen zulaikha
tak ada ;(
why? novel tu best !
i think nak beli on9 la

hmm hah! FYI meen zulaikha keluarkan novel baru
tajuk dia -WARNA HATI
dengar cerita hot
 jom beli! :)



Post a Comment

FENTY BEAUTY BY RIHANNA REVIEW

           hi guys harini aku nak update sikit pasal satu make up brand yang tengah hot giler diperkatakan masyarakat umum. tak lain ...