April 13, 2011

for my lovely parents and grandparents ..

selamat malam kawan2 semua
start malam ni nak buka buku baru
past is past
malam ni betul2 depressed!
serius ..
tension +berserabut ....
semua ada,,
jiwa kacau..
bercampur baur
bila fikir kisah dulu
rasa nak balik semula jadi orang yang dulu.
nak cerita kat si dia ..
dia tidur pulak..
malas nak ganggu

ma forgive your daughter ma..
i know u've give me the best of everything eventhough
we are not come from rich family ma..

this my fate,my life, and there is my destiny
and i dedicated this short note to my lovely family


opah ...
terima kasih banyak2
sebab jaga orang dari kecik
orang tak pernah lupa itu
i love you so dearly.. =(
orang rindu opah...
opah tak pernah patahkan semangat orang
nak belajar
opa jangan pergi dulu ye?
orang tak sanggup hilang opah..

atuk...
pengorbanan atuk selama ni
orang tak pernah lupa..
atuk accident masa nak ambil orang dari kelas tuisyen
malam tu ALLAH je yang tahu betapa teruknya orang nangis
tulang rusuk atuk patah
perut atuk ditebuk..


12 tahun duduk dengan 2 orang insan ini
una amat2 bahagia
tak pernah kurang kasih sayang ...
kalau boleh kembali ke masa itu..
una sanggup nyawa ini diambil..
una harap dapat ulang masa2 itu.


abah orang pun sayangkan abah
jangan lupa itu
mungkin orang tak pernah cakap
tapi tuhan je dalam hati ni macam mana
even you're not the best father in the world
i'm lucky to have u ..
you are my father
my true blood




nothing gonna change my love for you
you ought to know by now
how much i love you
the world may change my whole life through
but nothing gonna change my love for you..



p/s: mahu tidur.. selamat malam semua..
Post a Comment

FENTY BEAUTY BY RIHANNA REVIEW

           hi guys harini aku nak update sikit pasal satu make up brand yang tengah hot giler diperkatakan masyarakat umum. tak lain ...