April 18, 2011

selamat pengantin baru AILY ROZANNA! :)

sebelum terlewat
una nak ucapkan tahniah and
SELAMAT PENGANTIN BARU
kepada AILY ROZANNA & AERY POTTER
moga kekal sehingga ke akhir hayat
lepas ni mesti aily busy kan?
layan suami  ,uruskan rumah tangga
tapi ape2 pun una harap aily bahagia
una minat gila dekat si kecik comel ni :)
tak sangka dia dah khawin semalam
may ALLAH bless both of you
nanti ada anak comel-comel
letaklah picture kat blog eah?
mesti sweet gila .

tak sangka ''pelakon korea'' ni dah menamatkan zaman bujang hehe
betul...
muka dia macam korea..
macam IU yang nyanyi lagu marshmallow tu.
korang tak caya ke ?
let's check it out



gambar iu ?
search sendiri..:P
nak nampak persamaan mereka lebih jelas?
pergi youtube cari IU marshmallow
^_(


and kat bawah ni gambar pernikahan mereka




una ada try1 application
morphthing
untuk tengok muka baby kita
konon-kononlah

una tak pandai sangat buat
una buat untuk aily and pasangannya
sorry tau aily

hehe tapi gambaran baby aily memang comel

nanti aily cuba sendiri k?


klik link bawah ni



p/s: semoga una pun dapat khawin dengan si dia :)









update on 16 june 2015

tuan blog dah tukar font colour colour dia sebab tak sanggup nak baca balik.
struktur ayat ada yang masih di kekalkan. Excuse my grammar, entry ini pada asalnya ditulis oleh seorang budak berumur 20 tahun. sekarang saya dah 24 :)






Post a Comment