April 13, 2011

cara orang malaysia mengorat cool dan tak cool!

hey ya..
midnight already
and mata ni belum mengantuk lagi
for those yang tak tidur lagi
keep it reading my blog ok

TAK COOL

BAGI HADIAH,BUNGA,COKLAT AND ETC
okay ni biasanya di lakukan oleh mat-mat romeo
(kepada jejaka2 di luar sana .. jangan baru2 kenal terus bagi bunga ye...
ade sesetengah perempuan tak suka )


BAGI SURAT CINTA,SMS CINTA
yang ni biasnya dilakukan lelaki pemalu
yang jadi secret admire si gadis dalam diam
di nasihatkan jangan terlalu menggunakan ayat yang ..
u know yang agak meremangkan bulu roma
tak pasal2 gadis tersebut rasa diganggu
hehehe


PRANK CALL
okay ini biasa sangat
bila dapat je nombor si gadis tu
mulalah buat2 salah call
actually si jejaka pun kadang2 kena perkara yang sama jugak
ya lelaki dengan perempuan di malaysia kehabisan cara mengorat
hehehe

KIRIM SALAM
hah! ni puppy love
biasa sangat
asal suka je.. ''wei temah kem salam kat minah eah..''
haha apesal la kirim salam je ..
sekarang kan dah era baru
kita tukar ok
kirim cinta ke.. :P


COOL


KUTIP BUKU WAKTU TERLANGGAR
haha.. ini rasenya masih rare lagi
kalau ade pun dalam video klip je
hehe kutip2 buku then jatuh cinta
barulah nampak gentle sikit
berani berdepan ..


SENYUMAN MANIS
diingatkan yer..girls ni cepat crush dengan someone yang suka tersenyum manis
beware.. if you all rase tak nak bagi seseorang girl tu cepat perasan
or rasa diri diorang tu disukai oleh anda
sila jangan lemparkan senyuman sesuka hati
means senyum tu tak salah tapi jangan sampai senyuman anda disalah tafsir :)


GENTLEMAN.. LADIES FIRST!
ok for me.. lelaki gentleman ni kebanyakan jadi pilihan girl
tapi jangan la korang poyo semacam and berlagak macho.
dont prentend.and also some girls lebih tertarik dengan lelaki yang mature
tak suka bergaduh atas perkara remeh. so if u all ade sifat2 suka bergaduh or tunjuk hero
please ubah :)


BRILLIANT AND SMART BRAIN
lelaki beruntung kerana kadangkala mereka tak perlu mengorat pun.
jika mereka adalah dalam golongan yang bijak
automatically akan ada peminat.:)
but then if korang ni choosy ....
kena la jugak mengorat tu .. hehe


GOOD LOOKING AND HANDSOME(attitude + face)
ini semua adelah satu bonus
tetapi diingat tak semua lelaki kacak dapat menarik perhatian wanita
TAK SEMUA
sebab sesetengah girls
tak pandang rupa semata2
mereka lebih mudah tertarik dengan personality si jejaka terbabit.
if u found girls yang fallin with u only because your face
please leave them okeyh?
seriously girls macam tu just nak have fun je




p/s : I T U S A H A J A D A R I S A Y A

Post a Comment