April 10, 2011

morning semua!!!!!
harini una nak update pasal semalam
ya semalam!
hehe
semalam dalam pukul berapa ntah
bf una mesej
ajak keluar
una pun siap2
and pakai seluar track je
(*sebab una pikir dia nak jogging .. hehe..)
sekali dia sampai dengan pakai kasutnyer
and pakai smart bukan main..
jadiiii???????
harulah..una nak naik tukar baju malas
then una pergi jelah dengan pakai macam tu
mula lah rasa tak selesa
ish gila serabai aku ni
make up x pakai langsung
yerlah mana ade orang  nak jogging pakai make up kan?
bf una cakap dia nak tengok wayang

dalam hati *mampus aku*
tapi ikutkan jela
bukannya sebelum ni una tak pernah serabai macam tu sekali
pernah..
tapi time una serabai tu dia pun serabai jugak
so demi menjaga air muka dia dan air muka una sendiri
una pun sampai2 je
terus beli tiket dulu..
then ushar seluar jeans mana berkenan
beli and pakai
haha
bf una memang tak kisah una pakai track je
tapi cuba korang fikirkan
kami dok jalan2 together2
bf punya pakai smart kemain
awek dia pakai cam tah hape2
tak seiring sejalan la kan?

hehe pastu una check dalam purse una
ade lip balm
penyelamat !
so tak delah muka una nampak macam mintak penampar sangat


so lepas ni digalakkan simpan lip balm dalam purse
boleh digunakan di saat kita tak jangka  ahaks :P
Post a Comment