December 23, 2015

3 PUMA SHOES FASHION LOOKS



hello, assalamualaikum selamat pagi warga dunia
eceh macam satu dunia pulak baca blog kau una. pagi ni aku nak buat review sikit satu jenama kasut kesayangan ramai. apa lagi kalau bukan PUMA?


Puma ini dia sejenis kasut yang ada banyak varieties tau guys. berbagai bentuk yang boleh fit lifestyle kita. Kalau korang dah bosan nak pakai high heels,flat shoes atau sandal korang kena try puma ni sebabnya korang bukan je boleh nampak stylish tapi korang membahagiakan tapak kaki korang! comfort is the key guys! tak guna jugak kalau beli kasut harga beribu ribu tapi end up dalam kotak je betul tak betul tak?Haaaa... so apa apa pun cari yang selesa. Oh ya lupa nak bagi tahu sekarang zalora ada menawarkan harga special tau so sila click link ini Puma shoes collection (click la click la mesti tak menyesal) 


sebenarnya ada banyak cara korang boleh mix and match pemakaian kasut puma ni dengan outfit korang. antaranya dekat bawah ni. 

without a further a do. let get's started! 


1.    Casual




 okay girls, ini adalah contoh cara korang boleh gayakan puma shoes ni dengan outfit korang.style gila kan? berdarah hidung member member korang tengok korang bergaya macam ni. haruslah berebut rebut rakyat jelata nak beli kasut ni selepas ini. (sesungguhnya aku pun dah tergoda dengan design kasut ni) ko tengok tapak pun dah tahu selesa guys. dah la selesa, cantik plak tu . nampak tak colour dia yang super bright tu? aku tahu korang dah terkinja kinja dah tu. sabar sabar habiskan bacaan korang dulu macam mana pun hehe.




2.    Sophisticated


ramai orang berpendapat kalau nak nampak sophisticated je kea pakai high heels. sebenarnya boleh je kalau nak pakai sport shoes dan nampak elegan. key dia ialah pemilihan baju yang sesuai, colour dan style dia. contohnya macam dekat atas nilah. korang boleh nampak macam seorang perempuan yang lembut dalam masa yang sama stylish dengan kasut puma ni. Nampak tak colour dia yang lembut tu boleh match dengan banyak outfit korang. korang bukan je boleh pakai pergi kerja. pergi mall pun boleh guys. sure nampak memukau gila.


3.    Feminine



siapa kata pakai sport shoes tak boleh nampak feminine? korang tengok model dekat atas ni.
dia gayakan kasut puma ni dengan  dress . still ada feminine look kan?
tahun 2015 ni menyaksikan banyak perubahan fashion dekat dunia ni. Dan Puma antara leading shoes brand yang aware dengan perubahan fashion dekat dunia. korang boleh jumpa ke sport shoes yang stylish macam ni dekat luar? kebanyakannya design sama je. Okay untuk try this look korang boleh padankan dengan apa apa dress or midi dress. kalau nak pakai dengan skirt labuh pun boleh .
yang penting kena confident. lagi lagi bagi  hijabista dekat luar tu. jangan takut nak bergaya. tak adanya orang pandang pelik. nampak lebih elegan and feminine adalah. Kasut kasut dari  Puma ni boleh serlahkan gaya feminine korang tau. Tengoklah dengan dia punya tapak macam heels tapi selesa tu. aishh takkan tak teringin kot?


hahaha aku tahu korang teringin sebab aku pun sama. dah teringin jugak! 

So apa lagi?

bila lagi nak ber PUMA?




tak tahu nak beli dekat mana? beli jelah dekat zalora!  dijamin murah, berkualiti dan original.


p/s: phewww tak sabarnya nak tunggu duit gaji masuk! aku nak beli satulah! 
Post a Comment