December 2, 2015

fatal attraction





pernah tak korang jumpa orang yang dalam gambar muka normal je. tapi bila tengok depan depan
personaliti dia kau suka. segala pasal dia kau suka.



nak kata dress up biasa je sama je macam orang lain.
nak kata perangai? tak ada yang rare pun. tapi entah kau suka.


tulah dia fatal attraction.


kenapa fatal?


eh suka hati aku la nak panggil fatal attraction ke gravity attraction ke


tu kalau jadi bf aku tu serious insecure gila. 

nak pergi mana mana pun aku risau.


kah kah kah tu boyfriend tu..

kalau suami tak taulahhh aku tahap camne lagi clingy dia.


silap silap dia nak pergi kerja pun susah kot.

apa apa pun dia ni macam distraction jugaklah bagi aku. better jadi kawan je bagus. sekarang aku dengan bf aku pun decide bawak haluan masing masing sebab fokus untuk future kami. but still kami masih berkawan baik. alhamdulillah.



doakan aku tau korang.


aku pun malas nak fikir pasal jodoh ni lama lama. buat pening kepala je.


fokus masa depan lagi bagus.



p/s: aku beli ice cream tadi, nak sikit?

Post a Comment