December 21, 2015

Music and me : kenali siapa insomniacks






hello happy cracky people! 
sebelum aku nak introduce korang kepada ahli group insomniacks ni , apa kata korang bukak video dekat atas ni dulu. 


okay dah  dengar cover diorang? 
i know what you guys think.cool gila kan? susah nak jumpa orang boleh cover lagu blink182 ni dengan jayanya dan sesedap ini. and kalau korang perasan diorang ada tambah lirik sendiri dekat belakang.



aku dapat tahu pasal diorang ni start diorang buat cover dengan johanis sani. siapa tak kenal jo?angkat tangan? okaylah  siapa yang layan vine dekat sini dan familiar dengan viner acidgaf?

yelah acidgaf tu jo lah.


semua orang tahu jo ni suara dia sedap. come on... walaupun dia ni ramai haters sebab keseksian dia tapi please put aside those negativity. as a music lover, i appreciate her talent and selalu la jugak aku pergi layan cover dia dekat youtube. so start dari situ aku discover this group.




insomniacks dianggotai oleh

syed amir iqbal,danial,iskandar dan gavin

dari kiri iskandar,syed mir iqbal(iqie),danial and gavin


okay aku faham diorang ni muka cute cute hensem hensem. dah dah la tu cair adik adik sekalian. 



oh ya kalau ada sesiapa nak contact group ni untuk advanced booking or any other event related  . boleh la ke instagram diorang di @insomniacks.my
 ataupun email je di insomniacks.my@gmail.com


social media diorang pun boleh jugak. lagi senang for fast reply.
tapi jangan pulak korang sesaja mintak no gatal berkenalan . akak hempuk korang nantik dik.

hahahaha


ni link twitter &  personal instagram mereka mereka ini.

danial: https://twitter.com/danialdoodye , ig @danialdoodye97
syed mir: https://twitter.com/IqieMercury , ig @iqie
iskandar: https://twitter.com/iskandaaaaaar , ig @waiskandar
gavin: https://twitter.com/GaVvinZz , ig @gav27_


oh ya budak budak ni student lagi, so kalau ada event organizer nak cari someone untuk memeriahkan majlis korang, boleh la panggil diorang ni. support sikit adik adik ni. support usaha mereka yang berbakat ni macam support industri muzik tanah air jugak kan?



p/s:  rindu pulak nak tengok orang busking.  :)

Post a Comment