September 12, 2011

bukan semua orang suka kita kan?

night peeps
sorry blog ni berhabuk sikit
aku busy sekarang dengan hahahaha
aku cuma nak luahkan sedikit ketakpuasan hati aku
aku add orang dekat facebook itu bermakna aku suka kawan dengan orang tu,kalau aku tak suka aku tak add . tu satu perkara yang korang perlu tahu. sebab aku ni bukan gila sangat nak kejar2 full account tu. opss not me !
and adelah orang yang suka sangat buat aku moody means komen status aku
agak-agak sikit kawan,if kau menyampah delete saja la aku ni
memang aku tak layak pun kawan dengan kau, tak suka delete  senang kan?
aku memang suke sangat tulis status mengarut,merepek sebab aku sunyi
memanglah bf aku dekat kat sini,korang faham tak macam mana pun aku perlukan kawan untuk aku ketawa sama2 nangis sama2
dari aku kecik aku sukaaaaaaaaaaaaa sangat berimiginasi
berangan2 so yg xleyh masuk dengan otak aku tu sila diam!



memang aku tak cantik ,gemuk,tak macam kawan2 perempuan yang korang semua ada,semua hot kan? hey stupidlah cara kau ni tau?

tak salah mata aku judge kau dulu
orang yang suka cari gaduh dengan orang ni
sepandai mana pun dia,setinggi mana pun dia berada
dia tetap kelihatan bodoh.

sebab? orang baik2 dengan dia
dia cari pasal dengan orang
mungkin kau perasan kau bagus kot.
tak pe lah MAY ALLAH BLESS YOU:)


p/s; matang sikit boleh ? eishhhh susah2 kan aku dah marah
Post a Comment