Skip to main content

tekanan perasaan ,jiwa dan raga,zahir dan batin.. aku betul2 ..."

sekarang ni hidup aku penuh tekanan
macam2 dalam otak aku sekarang
projek highway satu benda aku tak buat lagi,projek pi pun sama
projek geotek tak jalan lagi,makmal yang dah nak start sabtu ni pun bakal menambahkan kekelamkabutan aku. dengan segala report


dan yang paling serabutkan aku..
jumaat dateline bagi design
jumaat juga ada test hidraul


bila assignment dapat selambak macam ni
korang agak2 boleh ke aku tersenyum bahagia macam dulu?
>.<
paling mengharu birukan aku..
makmal tu by group
and dalam group tu aku sorang je perempuan
boleh faham tak perasaan aku macam mana?
jiwa kacau bukan?


and makmal tu ade la kaitan dengan subjek2 yang 2 sem lepas.
mamtik kena study balik pulak yang dulu.


dan nak tambah best lagi makmal bukan dijalankan dikolej aku
tapi di universiti malaysia pahang
tersiksa betul jiwa aku sekarang..


harap2 pengorbanan ni dapat ganjaran besar

2 minggu tanpa cuti .. kau rasa aku tak gile?
sebab makmal dijalankan sabtu dan ahad sahaja.
balik hari la ni.

lepas makmal .. aku kena gi kem ibadah pulak.

kalau direct .. maksudnya 3 minggu tanpa cuti

makmal aku kne buat betul2 sebab tu la markah aku sebab makmal tiada final ;/

segala projek aku dapat juga markah.. T-T


arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh T-T

p/s : doakan aku dpaat handle tekanan,kalau tak kuat semangat konfirm aku dah gila
4 comments

Popular posts from this blog

Product Review : Laneige BB Cushion

Salam , hai


sabtu lepas, aku pergi ambik barang dekat rumah lama which is dekat dengan setia city mall. Mama
pulak kebetulan nak beli bb cream baru and kawan dia cadangkan beli bb cushion dari laneige .Dan kebetulan jugak cousin cousin aku pun pakai laneige ni . Sambil menyelam minum air la katakan . alang alang mama nak beli barang so kami singgah la tempat wajib lepak aku setiap minggu sepanjang aku menetap dekat situ dulu. Mana lagi kalau bukan setia city mall! Sampai je kitorang terus masuk parkson dan cari counter laneige. So mama pun dah try , mama nak beli yang whitening and moisturizing ni tapi stock dah habis! sebabkan bb cushion ni ada 2 jenis whitening and moisturizing dan pore filler untuk kulit bermasalah. dan cuma pore filler je ada stock waktu tu. Aku cakaplah kat mama, ambik jelah nanti lain kali kita beli yang lain.ini pun okay gak mama. macam aku pulak yang kerja kat situ.. bukannya aku dapat komisyen pun. hekeleh sangat!. Budak jaga counter tu senyum je .. senang kerj…

kisah benar : spirit of the coin antara seronok dan bala.

siapa yang belum tonton video kat atas boleh tengok dulu. bercakap tentang spirit coin budak-budak yang lahir sekitar 90 an mesti tahu. sebab spirit coin agak famous satu ketika dulu, sampai  macam jadi trend dan "kebanggaan" budak-budak sekarang tak tahu mungkin, sebab sekarang orang main gadjet je.jadi sekarang ni apa yang aku nak cerita ialah realiti dan kisah benar dari pengalaman aku sendiri. waktu zaman kanak-kanak aku, aku pun teruja nak main benda ni, sehinggalah satu ketika sepupuku balik  bercuti di kampung, aku memang 24/7 di sana sebab aku tinggal dengan opah. kami rahsiakan dari parents, aku ''pinjam'' duit syiling lama opah, dimana bentuknya lebih kurang macam video kat atas ni. opah tak tahu pun aku pinjam sebenarnya
masa tu petang, kami rancang nak main di tengah malam dimana semua orang dalam rumah tu dah tidur. rumah opah aku ni, dua tingkat bahagian bawah besar dan selalu guna,bahagian atas jarang. untuk pengetahuan korang dekat atas tu ada sa…

Pengalaman membeli dari Goshop 2

assalamualaikum , hai 
haritu aku adalah belikan magic saw set untuk atuk aku sebab dia teringin benda tu.(rujuk entry ini)aku order 25 mac and barang tu sampai on my birthday which is 27 mac  1991 wohoo. esoknya atuk terus datang rumah aku ditemani cousin aku untuk ambik barang dia tu. oleh sebab dia berpuas hati dengan servis dari goshop ni tadi dia dengan senang hatinya nak  order item lain plak. sebagai cucu mithali *konon* aku pun tolonglah belikan . kali ni dia nak chefline chocowine frying pan. harga dia tak mahal pun rm 299 termasuk Gst and dia ada 5 pan . Free delivery lagi tu.


so apa tunggu lagi pergi beli cepat!  :D










macam biasa kalau nak order sign up dulu kat website senang sikit nak trace barang . bila post bila sampai. previous item aku beli gdex yang hantar dapat je tracking number aku boleh track terus and service dia memang cepat. tapi lebih baik jangan expect melampau lampau kau bagilah masa dalam 2,3 hari . inshaallah sampailah barang tu. :D

P/s: ini bukan entry berbayar…