Skip to main content

seharian yang menyeronokkan di gym dan di open house.

selamat tengah malam
aku disini masih belum tidur, terkebil2 memandang laptop
sambil beron9 dengan sepupu  aku memang tak pernah kenal erti penat ke?
itu aku tak pasti
tapi tadi aku dan kawan aku dan juga bf aku
telah  ke gym
aku nak kurus,kawan aku aku tak paham tujuan dia nak ape
tapi yang pasti bf aku nak build body
ecececeh


so ni lah gambar yang aku snap :)

konon2 dia taff haha abaikan kaler kulit dia yang tak sekata tu,
dia kuat berjemur tu pasal jadi gelap

hahaha macam nak tidur je bf saya ni .. letih ye?

n this is real me without any make up,terimala gambar hodoh ini
i dont care .. nobody perfect aiite?

ni que ,my friends hahaha saja2 je kami bajet kat tempat high class ni


aipp belum habis lagi post ni
hmm sebelum tu di tengaharinya kami telah menghadiri open house di rumah lecturer kami
hehe dekat alor akar 82
rumah puan gee dan en am
*mereka suami isteri okeyh?*

so lepas makan dengan jayanya aku nak workout sebab aku menyedari aku semakin hodoh dengan lemak2 dibadan.

ni aku tempek beberapa pic kawan2 aku .. :)







venue: rumah puan gee
tujuan: open house
invited?: hehe coursemate DDA dan DDJ la of course


sebab en am ajar ddj , puan gee ajar DDA.. alolololo
seronok sangat sebab ini kenangan-kenangan indah yang aku catat kat sini
nanti bila rindu aku tengok balik post ni ;)
Post a Comment

Popular posts from this blog

Product Review : Laneige BB Cushion

Salam , hai


sabtu lepas, aku pergi ambik barang dekat rumah lama which is dekat dengan setia city mall. Mama
pulak kebetulan nak beli bb cream baru and kawan dia cadangkan beli bb cushion dari laneige .Dan kebetulan jugak cousin cousin aku pun pakai laneige ni . Sambil menyelam minum air la katakan . alang alang mama nak beli barang so kami singgah la tempat wajib lepak aku setiap minggu sepanjang aku menetap dekat situ dulu. Mana lagi kalau bukan setia city mall! Sampai je kitorang terus masuk parkson dan cari counter laneige. So mama pun dah try , mama nak beli yang whitening and moisturizing ni tapi stock dah habis! sebabkan bb cushion ni ada 2 jenis whitening and moisturizing dan pore filler untuk kulit bermasalah. dan cuma pore filler je ada stock waktu tu. Aku cakaplah kat mama, ambik jelah nanti lain kali kita beli yang lain.ini pun okay gak mama. macam aku pulak yang kerja kat situ.. bukannya aku dapat komisyen pun. hekeleh sangat!. Budak jaga counter tu senyum je .. senang kerj…

kisah benar : spirit of the coin antara seronok dan bala.

siapa yang belum tonton video kat atas boleh tengok dulu. bercakap tentang spirit coin budak-budak yang lahir sekitar 90 an mesti tahu. sebab spirit coin agak famous satu ketika dulu, sampai  macam jadi trend dan "kebanggaan" budak-budak sekarang tak tahu mungkin, sebab sekarang orang main gadjet je.jadi sekarang ni apa yang aku nak cerita ialah realiti dan kisah benar dari pengalaman aku sendiri. waktu zaman kanak-kanak aku, aku pun teruja nak main benda ni, sehinggalah satu ketika sepupuku balik  bercuti di kampung, aku memang 24/7 di sana sebab aku tinggal dengan opah. kami rahsiakan dari parents, aku ''pinjam'' duit syiling lama opah, dimana bentuknya lebih kurang macam video kat atas ni. opah tak tahu pun aku pinjam sebenarnya
masa tu petang, kami rancang nak main di tengah malam dimana semua orang dalam rumah tu dah tidur. rumah opah aku ni, dua tingkat bahagian bawah besar dan selalu guna,bahagian atas jarang. untuk pengetahuan korang dekat atas tu ada sa…

Pengalaman membeli dari Goshop 2

assalamualaikum , hai 
haritu aku adalah belikan magic saw set untuk atuk aku sebab dia teringin benda tu.(rujuk entry ini)aku order 25 mac and barang tu sampai on my birthday which is 27 mac  1991 wohoo. esoknya atuk terus datang rumah aku ditemani cousin aku untuk ambik barang dia tu. oleh sebab dia berpuas hati dengan servis dari goshop ni tadi dia dengan senang hatinya nak  order item lain plak. sebagai cucu mithali *konon* aku pun tolonglah belikan . kali ni dia nak chefline chocowine frying pan. harga dia tak mahal pun rm 299 termasuk Gst and dia ada 5 pan . Free delivery lagi tu.


so apa tunggu lagi pergi beli cepat!  :D










macam biasa kalau nak order sign up dulu kat website senang sikit nak trace barang . bila post bila sampai. previous item aku beli gdex yang hantar dapat je tracking number aku boleh track terus and service dia memang cepat. tapi lebih baik jangan expect melampau lampau kau bagilah masa dalam 2,3 hari . inshaallah sampailah barang tu. :D

P/s: ini bukan entry berbayar…