September 19, 2011

monday wont be blues if you...."

monday!


selalunya semua orang automatic akan malas menjelang monday..
sebab monday adalah permulaan bagi hari kerja,belajar,except
negeri-negeri yang start sunday....  would it be sunday blues???
arghhh sungguh tak match!
masa2 ni kita akan tengok budak-budak sekolah
pura -pura sakit...(macam aku buat dulu)
pening kepala la,nak pengsan la,anak tekak sakit la,
paru-paru nak lompat keluar la

macam-macam...
and yang kerja akan beli mc..
hah! terasa ke anda ni?
muka nampak bersalah dah tu....

sebenarnya bukan susah mana pun nak jadikan monday ni tak blues tau actually semua ni berpunca dari mind set .bangun pagi je dah tak ceria macam mana? hello wake up guys..... Finally it's monday!!!! yayyyy *buat buat la yay*

korang kena tipu sikit otak korang ni

" dear brain.. you know what if you always smile like this.. @______@
 you will be pretty like a princess
and  your world will turn into  wonderland.."


and your brain will say .

seriously??? "teddyuna in wonderland....?" (sila imajin dengan keterujaan tahap maksima)

and i can eat all choki-choki in this world?


" well ,u can eat all the food and sweets in this world.. and the good news is you wont' get fat!!!"



bayangkan seindah mungkin.Tengok aku sendiri telah diperdaya.. ah kau unaa memang senang diperdaya dengan makanan ! Eh biarlah sibuk je kau ni " aku bermonolog sendiri)


p/s: life is great right? So continue cheat your mind hmmmm k ;D

Post a Comment