September 10, 2011

so? kau nak cabar aku la?

serba salah,
entah aku tak pasti kenapa benda ni jadi
 tuhan sengaja menguji aku tapi aku redha
kejadian tadi tu aku tak mintak pun okay
tapi aku tak kisah yang penting aku happy dengan kawan2 aku
tadi aku rasa malu,segan bebal,terasa diri ini gajah
well obviously aku memang paling besar antara kawan2 aku yang lain
so rasa keyakinan diri tu kurang tapi tak apa
mungkin ALLAH sengaja tak bagi aku kurus dulu
sebab takut nanti aku lawa sangat ramai suka *perasan nak mampus*
tak adalah sebab ALLAH tak nak aku lupa diri
aku gemuk ,yes memang!
tapi aku cubalah nak kuruskan badan ni aku [un tahan dengan orang2
yang suka sangat perli aku


behave yourself .
my boyfriend kecik and me besar macam gajah

so what ?
aku tak boleh berubah ke?

please pegang janji aku ni kawan2
please..
if i say i will
so that's mean yes! i will!


p/s: orang prejudis ni kita kena ajar sikit, :)
Post a Comment