November 25, 2011

2 buffered earning serentak mulai malam ini

assalamualaikum dan hi semua,
selamat malam, malam niuna bersyukur sangat kerana nuffnang telah beri BE bermula malam ini, pagi tadi bukan main check tak ada pun nuffnang baru start Ya Allah syukur , seronok tak terhingga 4o juta kali dah cuba lelapkan mata, tak mahu lelapkan mata jugak *over la tu, orang lain dapat BE jugak tapi tak batak macam kau*

hehe bataklah sebab lama tak dapat.!

so BE yang una dapat ini adalah daripada U mobile

marilah tengok gambar di bawah
klik untuk lebih jelas




(saja je padam malu la, tak banyak macam korang tapi syukurlah ada jugak)

cis! jangan kau hina, tahulah traffik blog ku ciput sahaja
(apehal ntah aku berdialog seperti hang tuah, mungkin kena sawan agaknya*)

arghhh lantaklah janji ku dapat jua BE, kawan kawan berilah jasa baik kalian dalam mempertingkatkan traffik blog una
okay?
tiada kata mampu di lafazkan kerana terlalu gembira setelah berusaha penat lelah,nak tips? tekan older post okay?
(*kata je tiada kata dah bertan tan kata dah kau bebel una)





blogger pilihan tengah malam ini (jom lawat mereka)





p/s: syukur ke hadrat illahi =)
Post a Comment