November 21, 2011

teddyuna minta pendapat. (ini serius)

hai korang semua!
apa khabar! selamat hari isnin!
seperti mana tajuk diatas tujuan entry kali ini adalah untuk meminta pendapat
semua sedia maklum ekonomi negara sekarang
semua benda makin mahal harganya
gaji 3K pun belum tentu cukup nak sara diri lagi lagi yang duduk di kuala lumpur
sekarang masuk toilet pun 3 kupang ye dak?
dulu 2 kupang dapat dah.


itu golongan bekerja  yang tak kerja?
lagi-lagi yang student macam SAYA.
sebenarnya una ni nak pendapat sikit,una rasa macam nak buat bussines sikit
ala sikit-sikit pun jadilah .
diingatkan una tak minat nak berMLM ke ape ke ye?
una straight to the point je la,
una nak ada sesuatu untuk dijual TAKNAK ape BOOK BOOK pun taknak
setiap kali una tanya kat majalah.com
tak habis habis link MLM jugak dia bagi. =-='
TYPEWRITER   punya keje pun una taknak.
so pleaseeeeeee jangan bagi benda benda berkaitan dengan itu.
una tahu otak korang sparkling sparkling lebih kurang honeystar tu
oleh demikian lontarlah sedikit idea yang bernas tu .

una sebelum ni jual lens,
laku memang laku , tapi una pakai orang tengah
una tak puas hati dengan dia sebab dia BETRAY una
since dia yang bekalkan semua lens tu
dia buat hal, lambat hantar, kasi lens yang salah pada customer
last-last una yang kena.
that's why una stop




so sekarang ni una taknak pakai orang tengah kalau boleh
una nak idea bernas sikit
korang ada?
share2 la ok ?


blogger pilihan hari ini (jom blogwalking)
fadhli
namaberita
encik bedak sejuk
penulis maya
p/s: haaaaa kalau korang ade idea  macam mana nak edit blog ni jadi menarik pun boleh share :)


Post a Comment