November 25, 2011

kasut yang paling disukai di dunia

morning semua , pagi ni lebih fresh kerana malam tadi hujan (padahal tiap tiap malam pun hujan )
bercakap tentang kasut sebenarnya ramai yang tak tahu apakah kasut yang paling digemari di dunia . sangat sangat digemari,
ada yang menyangka gucci, ada yang kata jimmy choo,
terkenal tu orang malaysia buat tapi satu dunia suka,
kita tinggalkan persoalan tu dulu mari kita tengok kasut kasut yang cantik lagi gorgeous di bawah adakah kasut dibawah ini salah satu daripadanya?








sebenarnya kasut kasut diatas adalah antara jenis kasut yang una suka,  dan una dah membeli setiap satu jenis daripadanya tapi bukan warna dan corak yang serupa seperti diatas ini. jenis sahaja yang sama.
una dalam misi mengumpul aksesori dan barangan perempuan dimana sebelum ini una tak kisah langsung tentang diri sendiri sekarang umur dah meningkat kena jaga penampilan kalau tak macam mana nak kerja nanti .




okay untuk menjawab teka teki kasut yang paling disukai di dunia, tiada satu pun jenisnya  ada di dalam gambar diatas.

hoh? una bergurau ke? tak una tak bergurau , kasut ini sangat special sebab perempuan dan lelaki turut menyukainya.
hoh?!! "curious kan kasut ape tu?''

sport shoes? SALAH

habis tu?









KASUT FREE


maafkan una okey? una cuma mahu bergurau  HAHAHAHAHAHAHA


blog pilihan pagi ini (jom la terjah)


p/s: jangan marah saya ini adalah salah satu cara untuk ceria dipagi hari .*pang*

Post a Comment