November 24, 2011

tahniah harimau muda dan kisah si ayah

okay selamat semua ,alhamdulillah refreshed je rasa,
dah lama tak rasa nikmat tidur macam, nikmat bangun pagi macam ni,
sebab apa nikmat? sebab tak ada tugasan, tak perlu tergesa gesa ke kolej . memandangkan sekarang sedang cuti semester,


malam tadi korang tengok malaysia lawan syria?
apa yang korang dapat melalui game malam tadi cer kabor.
kepada supportes jangan la mengeluarkan kata kata kesat
seperti memaki atau menghina pemain adatla tu kalah menang,
sebenarnya una tak minat sangat bola tapi bila adik ajak tengok macam best pulak memandangkan bosan teramat sangat. kesian tengok pemain malaysia semalam
orang syria semua besar besar tinggi ,
tapi ada satu perkara yang mengkagumkan semasa game semalam
korang perasan tak semasa syria mendapat golnya yang pertama diorang buat ape?
diorang sujud syukur kat atas padang,
una ni bukan lah arif sangat tentang perbuatan terbabit samaada sujud syukur atau tak
tapi perbuatan diorang yang seumpama sujud syukur yang una nampak,
sebab ada kenyataan sujud tu tak sah

terkesima sekejap una dibuatnya, waktu tu barulah una sedar erti hensem yang sebenar, korang lelaki nak tahu macam ni lah lelaki hensem dan stylish.

tak perlu pergi pub , lelaki baik jugak yang stylish .*bukan tak perlu tapi jangan*


iklan semata-smata (PAVILION)

okay berbalik kepada game tadi, una rasa tak mengapa  malaysia kalah dengan syria, lagipun semasa game semalam una nampak pemain seperti kepenatan sedikit,
yelah baru lepas lawan dengan indonesia, gila kau pukul berapa pagi baru sampai malaysia , sampai kat lcct tu peminat dah tunggu, betul tak? pagi tu pulak mesti ada orang nak interview, so jangan cepat sangat blame mereka. =)

lagi satu malaysia dah tunjukkan tahap permainan yang baik, kalau dulu orang tengok malaysia pandang sebelah mata je tau, sekarang boleh dah bangga sikit =)



semalam abah una tak dapat menjerit jerit seperti selalu mama demam, jadi beliau dengki pada kami adik beradik yang tengok tv di ruang tamu sebab adik adik boleh menjerit macam orang gila. abah tak pula join kami di bawah HAHAHA jaga hati mama la tu.
sebagai tanda protes seperti biasa abah telah kejut kami pukul 6 pagi untuk solat subuh dan biasanya akan terkeluar ayat sebegini
bangun 6.40 dah anak dara apa bangun lewat, maka terpisat pisat la una dan adik una , selesai semuanya tengok jam baru pukul 6.10. tiap tiap pagi una kena tipu , tapi kena bangun jugak jika tidak akan mengaum la harimau terbabit tapi bukan harimau muda , harimau tua HAHAHAHHA =P




blog pilihan pagi ini (jom la lawat)



p/s: sedapkan lagu setiap kali selepas game tu, ape tajuk dia hah?
Post a Comment