August 10, 2012

blog ni nak dimake over, awak-awak tolonglah bagi pendapat! :)

hai assalamualaikum semua, tak jawab dosa kalau jawab sayangggg
piak piak *penampar*
ceh ko tiru trademark anuar hadi ye? :D

korang harus tahu yang penulis blog ini sedang mengalami krisis identiti. seperti mana berlaku pada makhluk-makhluk bumi yang lain.
nampaknya una juga mengalami perkara yang serupa. actually baru-baru una tergerak hati nak search blog una sendiri di google

bila dia keluar je una rasa macamm :O


ini ke rupanya tajuk blog aku bila dia keluar kat google? *gigit jari*
apesal macam budak-budak??!! *gigit jari lagi*

pernah cuba nak jadikan blog ni matang selaras dengan usia una tapi
at the end dia tetap jadi seperti blog kanak-kanak jugak.
sekarang blog una sedang kosong tiada header sebabnya una malas nak buat header , asal buat je dah macam website tadika.



JADI ABANG,KAKAK,ADIK, PAKWE PAKWE HENSEM PAKCIK, MAKCIK, JIRAN SEBELAH RUMAH, JIRAN DAN SELURUH WARGA DUNIA

TOLONGLAH
suggest nama yang mungkin matang sikit , untuk blog ni.
memang ada rasa sayang pada nama teddyuna and bunny  , tapi atas faktor usia *ceh* yang kononnya nak dewasa ni , rasa-rasanya nama tu tak sesuai dah.



mohon jasa baik kalian semua , dan berikanlah komen dan kritikan membina terhadap blog ini. insyaallah saya akan cuba perbaiki dari masa ke semasa. 

p/s: editing blog.
Post a Comment